Bamboom waskussenhoezen

 

Maak jouw waskussen compleet met een waskussenhoes van Bamboom. De meeste Bamboom waskussenhoezen zijn gemaakt van biologisch bamboe. Dit materiaal voelt niet alleen lekker zacht aan voor je kindje, maar heeft nog meer voordelen.

Lees meer...

 

Biologisch bamboe

Bamboe trekt nauwelijks bacteriën aan waar je kindje allergisch voor zou kunnen zijn. Daarnaast neemt bamboe gemakkelijk vocht op en is het luchtdoorlatend. Bamboe absorbeert zelfs drie tot vier keer meer vocht dan katoen. Daarnaast heeft bamboe thermische eigenschappen. Dat betekent dat een bamboe waskussenhoes koel aanvoelt als de omgeving warm is en andersom. Hierdoor voelt een waskussenhoes van Bamboom heel prettig aan. Verder zorgt bamboe voor een goede hygiëne. Het heeft namelijk desinfecterende eigenschappen.

 

Natureltinten

Veel waskussenhoezen van Bamboom hebben mooie natureltinten. Je kunt de waskussenhoezen vaak heel goed met de inrichting combineren. Schaf vandaag nog een leuk Bamboom waskussenhoes aan via onze webshop.

 

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Bamboom Soft Stone Waskussenhoes

  Dit Bamboom Soft Stone waskussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  36,95
 • Quick view

  Bamboom New Vintage Waskussenhoes

  Dit Bamboom New Vintage Waskussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  36,95
 • Quick view

  Bamboom Waskussenhoes

  Deze stijlvolle Bamboom Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  19,95
 • Quick view

  Bamboom Classic Waskussenhoes

  Deze Bamboom Classic Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  18,-
4 Resultaten