Bink Bedding Waskussenhoezen

Maak het waskussen compleet met een stijlvol waskussenhoes. Mét hoes voelt een waskussen veel comfortabeler aan. Op deze pagina vind je alle Bink Bedding waskussenhoezen uit ons assortiment, stuk voor stuk hoezen die heel prettig aanvoelen voor je kindje. Bestel vandaag nog een aantal leuke waskussenhoezen online via onze webshop en maak gebruik van onze snelle bezorgservice.

Lees meer...

Gemakkelijk in gebruik

De Bink Bedding waskussenhoezen passen over het algemeen op een standaard matras. De hoezen zijn meestal gewoon uitwasbaar in de wasmachine.

Over Bink Bedding

Bink Bedding is een jong, oer-Hollands merk van beddegoed voor kinderen. In de mooie ontwerpen en de goed uitgezochte stoffen komt een passie voor textiel tot uitdrukking. De stoffen zijn sfeervol en de kleuren zijn helemaal van deze tijd.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Bink Bedding Waskussenhoes

  Een aangenaam Bink Bedding waskussenhoes waarop je de kleine kunt aankleden of verschonen. Geschikt voor elk standaard waskussen. Gemaakt van hoogwaardig katoen dat uitwasbaar is in de wasmachine.
  29,95
 • Quick view

  Bink Bedding Pique Waskussenhoes Olijf

  Dit Bink Bedding Pique Waskussenhoes Olijf ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  29,95
 • Quick view

  Bink Bedding Indiana Waskussenhoes Zwart / Wit

  Dit Bink Bedding Indiana Waskussenhoes Zwart / Wit ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  29,95
 • Quick view

  Bink Bedding Pip Waskussenhoes

  Dit Bink Bedding Pip Waskussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  29,95
 • Quick view

  Bink Bedding Bibi Waskussenhoes

  Dit Bink Bedding Bibi Waskussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  29,95
 • Quick view

  Bink Bedding Sil Waskussenhoes

  Dit Bink Bedding Sil Waskussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  29,95
6 Resultaten
Trustpilot