Cam Cam waskussenhoezen

 

Maak jouw waskussen compleet met een Cam Cam waskussenhoes. Mét hoes voelt het waskussen voor je kindje veel fijner aan. Daarnaast houdt een Cam Cam waskussenhoes het waskussen zo lang mogelijk schoon. Cam Cam waskussenhoezen passen meestal op een standaard formaat waskussen.

 

Lees meer...

Het gebruiksgemak van Cam Cam waskussenhoezen

Cam Cam waskussenhoezen zijn heel gemakkelijk in gebruik. Dankzij de elastieken rand, bevestig je een Cam Cam waskussenhoes heel eenvoudig aan je waskussen. Wordt het Cam Cam waskussenhoes vies, dan was je het eenvoudig in de wasmachine.

 

Over Cam Cam

Cam Cam is een Deens merk van beddengoed en accessoires voor kinderen. Cam Cam heeft kwaliteit hoog in zijn vaandel staan. Het design is geïnspireerd door de Japanse cultuur, de Franse verfijndheid en Scandinavisch minimalisme. Cam Cam waskussenhoezen en andere producten zijn zodanig ontworpen dat ze niet alleen leuk zijn voor kinderen, maar ook hun voor hun ouders.Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Cam Cam Waskussenhoes Luca

    Met dit Cam Cam waskussenhoes ligt je kindje lekker zacht tijdens het verschonen of aankleden. Het waskussenhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal en past om elk standaard waskussenhoes.

    20,-

    14,-

1 Resultaten