Fabs World Waskussenhoes

 

Een waskussen is pas echt helemaal compleet met een waskussenhoes. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Fabs World waskussenhoezen. Laat je verrassen door de leuke, exclusieve ontwerpen.

Lees meer...

 

Handgemaakt

Fabs World waskussenhoezen zijn volledig met de hand gemaakt. Hierdoor is geen enkel hoes precies hetzelfde. Alle Fabs World producten worden gemaakt door Thaise vrouwen als onderdeel van een werkgelegenheidsproject. In elk product, dus ook een waskussenhoes, hangt een leaflet waarin de naaister haar naam heeft geschreven. Dat maakt het product natuurlijk extra bijzonder.

 

Fantasierijk

Fabs World heeft een geheel eigen stijl gecreëerd. Dat maakt het merk heel speciaal. Fabs World wil iets uitstralen van een warme, fantasierijke wereld. Toch passen Fabs World producten ook helemaal binnen de trend van nu. De gekozen kleuren zijn helemaal van deze tijd. Wil je voor het complete plaatje naast een waskussenhoes ook andere producten van dezelfde kleurlijn hebben? Bekijk dan ons complete Fabs World assortiment.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Fabs World Panda Dreams Waskussenhoes Koraal

    Dit Fabs World Panda Dreams waskussenhoes is de ideale hoes om te gebruiken voor elk standaard waskussen. Het waskussenhoes is gemaakt van zacht badstof en uitwasbaar in de wasmachine.

    13,95

    12,95

1 Resultaten