Fresk waskussenhoezen

Fresk heeft mooie waskussenhoezen met neutrale kleuren of een leuk printje. Vind bij Fresk de juiste waskussenhoes die perfect bij de babykamer van je kindje past.

Lees meer...

Handigheid van de Fresk waskussenhoezen

Een waskussen kan natuurlijk niet missen voor je kindje en daar hoort dan ook een mooi waskussenhoes bij. Doordat je de Fresk waskussenhoes gemakkelijk van het waskussen af kan halen kun je de Fresk waskussenhoes snel en gemakkelijk wassen wanneer dit nodig is. De waskussenhoes van Fresk voelt heerlijk zacht aan wanneer je kindje hier op ligt.

Kwaliteit van de Fresk waskussenhoes

De waskussenhoezen van Fresk zijn gemaakt van hoogwaardige materialen hierdoor is de kwaliteit van de waskussenhoezen van Fresk dan ook zeer goed. De waskussenhoes van Fresk past om vrij wel elk standaard waskussen. Je kunt de Fresk waskussenhoes overigens gewoon wassen in de wasmachine. Bij een bestelling van €20 euro vervallen de verzendkosten.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Fresk Diagonals Aankleedkussenhoes

    De Fresk Diagonals Aankleedkussenhoes heeft een mooie print en past bij elke babykamer! De aankleedkussenhoes is gemaakt van zacht materiaal zodat je kindje heerlijk comfortabel kan liggen.
    27,95
1 Resultaten