3 Resultaten
 • Quick view Home by Door Rickey Waskussenhoes

  Home by Door Lux Printed Organic Waskussenhoes

  Uit voorraad leverbaar
  39,95
 • Quick view Home by Door Izzy Waskussenhoes

  Home by Door Izzy Waskussenhoes

  Uit voorraad leverbaar
  19,95
 • Quick view Home by Door Rickey Waskussenhoes

  Home by Door Lux Printed Organic Waskussenhoes

  Uit voorraad leverbaar
  39,95
3 Resultaten

Home by Door waskussenhoezen

 

Maak jouw waskussen comfortabel met een Home by Door waskussenhoes. Een Home by Door waskussenhoes is gemaakt van zachte materialen die heel fijn aanvoelen voor je kindje. Meestal is het hoes gemaakt van lekker zacht, organisch katoen. Dit materiaal neemt ook lekker goed vocht op. Daarnaast blijft jouw waskussen met een Home by Door waskussenhoes langer schoon. Wordt het hoes toch vies, dan was je het gewoon uit in de wasmachine. In principe zijn Home by Door waskussenhoezen prima uitwasbaar in de wasmachine. Vaak is wassen op ongeveer 40 graden het beste.

 

Stijlvolle Home by Door waskussenhoezen

Home by Door waskussenhoezen zijn verkrijgbaar in allerlei trendy kleuren. Veel Home by Door waskussenhoezen zijn bedrukt met leuke, eenvoudige patroontjes. Aan deze dessins is Home by Door heel herkenbaar. De ontwerpen zijn helemaal van deze tijd en tegelijkertijd zijn de vormen en kleurcombinaties ook heel origineel. Met Home by Door waskussenhoezen maak je jouw babykamer extra sfeervol. Het is leuk om meerdere items van dit merk met elkaar te combineren.

 

Over Home by Door

Home by Door is een sfeervol merk van producten voor baby’s, zoals wiegdekentjes, slabbetjes, waskussenhoezen en noem maar op. Home by Door waskussenhoezen en andere Home by Door producten zijn ontworpen door ontwerpster Door Fransen. Op een unieke wijze maakt zij met bijzondere stoffen en kleurcombinaties een hele eigen, karakteristieke collectie. Home by Door waskussenhoezen bestel je eenvoudig online via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis, in veel gevallen zelfs al de volgende dag. Over het algemeen krijg jij je bestelling morgen al thuis bezorgd als wij vandaag nog vóór 20.00 uur jouw online order en betaling ontvangen. Wij vinden het belangrijk dat jij zo snel mogelijk van jouw waskussenhoes van Home by Door kunt genieten.