House of Jamie wasskussenhoezen

De House of Jamie waskussenhoezen zijn niet alleen stijlvol, maar voelen ook nog eens heerlijk zacht aan wanneer je kindje op de House of Jamie waskussenhoes ligt. Bekijk gemakkelijk op onze website het hele aanbod van House of Jamie en vind wat bij je kindje past. Ook in onze winkels vind je House of Jamie artikelen.

Lees meer...

Design van de House of Jamie waskussenhoezen

Het design van de House of Jamie waskussenhoezen is erg stijlvol. Ook hebben de House of Jamie waskussenhoezen een lieve uitstraling door de zachte kleuren en printjes. De waskussenhoes van House of Jamie voet heerlijk zacht aan op het tere huidje van je kindje. Dit is erg fijn voor als je je kindje moet verschonen omdat het een nieuwe luier nodig heeft of moet aankleden.

Kwaliteit van de House of Jamie waskussenhoezen

De kwaliteit van de House of Jamie waskussenhoezen is erg goed. Dit komt door de hoogwaardige materialen die gebruikt worden voor de House of Jamie waskussenhoezen. De House of Jamie waskussenhoezen zijn geschikt voor elk standaard waskussen. Dit is ideaal zo kun je ook met meerdere waskussenhoezen van House of Jamie afwisselen. Je kunt de House of Jamie waskussenhoezen gewoon wassen in de wasmachine, doe je House of Jamie waskussenhoes overigens niet in de droger.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  House Of Jamie Aankleedkussenhoes Powder Pink

  Deze House Of Jamie Aankleedkussenhoes Powder Pink is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  49,-
 • Quick view

  House Of Jamie Waskussenhoes Snow Leopard Velvet

  Deze stijlvolle House Of Jamie Waskussenhoes Snow Leopard Velvet is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  49,-
2 Resultaten