Kidsmill waskussenhoezen

 

Een waskussen voelt een beetje koud aan voor je kindje. Mét een hoes eromheen voelt het waskussen wel heel comfortabel aan. Op deze pagina vind je al onze waskussenhoezen van Kidsmill, stuk voor stuk mooi vormgeven en lekker zacht.

 

Lees meer...

Gebruiksvriendelijke Kidsmill waskussenhoezen

De meerwaarde van Kidsmill waskussenhoezen is niet alleen dat ze comfortabel zijn. Ze houden ook je waskussen langer schoon. In principe passen de hoezen op elk standaard formaat waskussen. Kidsmill waskussenhoezen zijn over het algemeen heel goed uitwasbaar in de wasmachine.

 

Vochtabsorberende Kidsmill waskussenhoezen

De meeste hoezen nemen veel vocht op. Soms zit in het midden een stukje stof dat extra vocht opneemt. Al met al zijn Kidsmill waskussenhoezen comfortabele en mooie hoezen waar je veel plezier aan zult beleven. Bestel vandaag nog een Kidsmill waskussenhoes online via onze webshop en maak gebruik van onze snelle bezorgservice!Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Kidsmill Knitted Waskussenhoes

    Dit Kidsmill Knitted waskussenhoes is de ideale hoes om te gebruiken voor elk standaard waskussen. Het waskussenhoes is gemaakt van zachte materialen en wasbaar in de wasmachine.

    63,95

    54,95

1 Resultaten