KipKep waskussenhoes

Vind bij het merk KipKep de juiste waskussenhoes die perfect bij de kinderkamer van je kindje past. Bekijk het hele aanbod van de KipKip waskussenhoezen gemakkelijk online bij ons op de website of kom gezellig shoppen in één van onze megastores. De neutrale printjes kunnen gecombineerd worden met allerlei stijlen.

Lees meer...

Zachte KipKep waskussenhoes

De KipKep waskussenhoes voelt heerlijk comfortabel en zacht aan wanneer je kindje hierop verschoond of aangekleed word. Dit is extra fijn voor de gevoelige huid van je kindje. Met de KipKep waskussenhoes houd je je waskussen schoon. De hoes van KipKep kun je eenvoudig uitwassen bij een ongelukje.

Kwaliteit van de KipKep waskussenhoes

De kwaliteit van de KipKep waskussenhoes is erg goed. Dit komt door de hoogwaardige materialen die gebruikt worden voor de KipKep waskussenhoes. Dankzij de anti-slip aan de onderkant blijft de waskussenhoes goed op z'n plek zitten. De KipKep waskussenhoes past over elk standaard waskussen. Je kunt de KipKep waskussenhoes overigens gewoon wassen in de wasmachine.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Kipkep Waskussenhoes

    De Kipkep Waskussenhoes is ideaal om het waskussen schoon en droog te houden. Het waskussen kan dankzij de hoes met anti-slip niet meer weg schuiven. De hoes kan na gebruik in de wasmachine.
    19,95
1 Resultaten