Lodger Waskussenhoezen

 

Maak jouw waskussen compleet met een waskussenhoes van Lodger. Deze hoezen zien er leuk uit, voelen comfortabel aan en zijn bedoeld voor intensief gebruik.

Lees meer...

 

Duurzaam

Net als de andere producten van Lodger zijn ook de waskussenhoezen van Lodger gemaakt van gebreide stoffen. Deze zijn heel duurzaam en slijten minder snel dan geweven stoffen. Ze zijn dan ook gemakkelijk te reinigen. Lodger waskussenhoezen kun je vaak heel warm wassen, soms wel op 60°C, zodat eventuele vlekken er gemakkelijker uitgaan.

 

Warm en luchtdoorlatend

Lodger kiest ook voor breisels omdat deze warmer zijn dan geweven textiel. De stoffen van Lodger zijn vaak heel los gebreid, zodat deze de warmte goed vasthouden en goed lucht doorlaten. Deze eigenschappen zijn natuurlijk perfect, ook voor een waskussenhoes. Bestel vandaag nog een mooi Lodger waskussenhoes online via onze webshop en profiteer van onze aantrekkelijke bezorgservice!

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Lodger Empire Waskussenhoes

  Deze Lodger Empire Waskussenhoes is de ideale hoes om te gebruiken voor elk standaard waskussen. De trendy hoes is gemaakt van zacht materiaal dat comfortabel aanvoelt en beschermt het kussen tegen vuil.
  14,90
 • Quick view

  Lodger Solid Waskussenhoes

  Dit Lodger Solid Waskussenhoes is de ideale hoes om te gebruiken voor elk standaard waskussen. De trendy hoes is gemaakt van zacht materiaal dat comfortabel aanvoelt en beschermt het kussen tegen vuil.
  14,90
2 Resultaten