Moomu waskussenhoes

De Moomu waskussenhoes is speciaal gemaakt voor om het Moomu waskussen. Bekijk het hele aanbod van Moomu gemakkelijk online op Babypark.nl en vind wat bij jou kindje past. Uiteraard ben je ook van harte welkm in één van onze megastores om daar Moomu artikelen uit te zoeken. Een Moomu waskussen met bijpassende waskussenhoezen is absoluut een toevoeging aan je babyuitzet. Meer informatie over dit waskussen en de bijbehorende waskussenhoezen vind je in de uitgebreide productbeschrijvingen. 

Lees meer...

Comfort van de Moomu waskussenhoes

Comfort is erg belangrijk en dat heeft de waskussenhoes van Moomu zeker. De waskussenhoes van Moomu voelt heerlijk zacht en comfortabel aan wanneer je kindje hierop ligt. Dit is extra fijn voor de tere huid van je kindje. Door de Moomu waskussenhoes blijft het waskussen schoon en droog, dit is extra fijn. Het Moomu waskussen is van zichzelf al zacht, maar met een waskussenhoes voelt het oppervlak nog comfortabeler aan voor je kindje.

Kies jouw favoriete Moomu waskussenhoes

De kwaliteit van de Moomu waskussenhoes is erg goed. Dit komt door de hoogwaardige materialen waarvan de Moomu waskussenhoes gemaakt is. De Moomu waskussenhoezen hebben lichte kleuren en een lieve uitstraling. Door de verschillende kleuren kun je gemakkelijk kiezen wat het beste bij de babykamer van je kindje past. In het ruime assortiment vind je vast een geschikte kleur. Jouw favoriet kun je met enkele muisklikken online bestellen. In de meeste gevallen kun wij je bestelling de volgende dag al bezorgen. Zo kun je al snel van je aankopen genieten.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Moomu Waskussenhoes

  De Moomu Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig en biologisch materiaal.
  29,95
 • Quick view

  Moomu Katoenen Waskussenhoes

  De Moomu Katoenen Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  29,95
2 Resultaten