Stapelgoed Waskussenhoezen

 

Maak jouw waskussen compleet met een Stapelgoed waskussenhoes. Zo blijft het waskussen mooi schoon. Bovendien voelt een waskussen met hoes veel fijner aan voor je kindje. Het hoes voelt veel warmer aan en neemt vaak ook goed vocht op. Je vindt op deze pagina alle Stapelgoed waskussenhoezen uit ons assortiment. De meeste hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende, trendy kleuren.

Lees meer...

 

Over Stapelgoed

Stapelgoed is een merk van meubels en woonaccessoires met karakter. Stapelgoed houdt van authentieke materialen en stoere combinaties. Elk product van dit merk is bijzonder sfeervol. De tinten zijn met zorg uitgezocht en de designs zijn met grote toewijding ontworpen.

 

Doe je bestelling online

Kies een leuk Stapelgoed waskussenhoes uit en bestel deze online via Babypark.nl. Online winkelen heeft een aantal voordelen. Je kunt het overal doen, waar je ook bent. Je bestelling wordt aan huis bezorgd op het moment dat jou het beste uitkomt. Als jouw order en online betaling ons vandaag nog vóór 20:00 uur bereiken, kan je bestelling meestal al de volgende dag geleverd worden.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Stapelgoed Waskussenhoes Frozen Wit

    Een comfortabel Stapelgoed waskussenhoes waarop je de kleine kunt aankleden of verschonen. Geschikt voor elk standaard waskussen. Gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal dat uitwasbaar is in de wasmachine.
    34,95
1 Resultaten