Taftan waskussenhoezen

 

Vul jouw waskussen aan met een mooi en comfortabel Taftan waskussenhoes. Met een Taftan waskussenhoes voelt het waskussen heel prettig aan voor je kindje. Ook voor jou is een hoes ideaal. Wordt het Taftan waskussenhoes vies, dan geef je het gewoon een beurt in de wasmachine.

Lees meer...

 

Materiaal

Veel Taftan waskussenhoezen zijn gemaakt van badstof. Deze stof voelt lekker zacht aan voor je kindje. Bovendien zorgt badstof ervoor dat je kindje het niet snel te warm of te koud krijgt. Als de omgeving warm is, voelt badstof heerlijk koel aan en andersom. Daarnaast neemt badstof heel gemakkelijk vocht op.

 

Over Taftan

Taftan is een Nederlands merk van producten die je gebruikt voor de slaapkamer van je kindje. Veel Taftan waskussenhoezen en andere producten zijn versierd met sfeervol borduurwerk. Verder zien Taftan producten er heel kleurrijk uit.

Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Taftan Vos En Raaf Waskussenhoes Bruin

  Met het Taftan Vos en Raaf waskussenhoes ligt je kindje altijd comfortabel. Geschikt voor elk standaard waskussen en gemaakt van hoogwaardige badstof!
  29,70
 • Quick view

  Taftan Uiltje Waskussenhoes Grijs

  Met het Taftan Uiltje waskussenhoes ligt je kindje altijd comfortabel. Geschikt voor elk standaard waskussen en gemaakt van hoogwaardige badstof!
  29,70
 • Quick view

  Taftan Ster Zilver Waskussenhoes Donkerblauw

  Met het Taftan Ster Zilver Waskussenhoes Donkerblauw ligt je kindje altijd comfortabel. Geschikt voor elk standaard waskussen en gemaakt van het hoogwaardige materiaal badstof.
  28,40
 • Quick view

  Taftan Hert Waskussenhoes Blauw

  Met het Taftan Hert waskussenhoes ligt je kindje altijd comfortabel. Geschikt voor elk standaard waskussen en gemaakt van hoogwaardige badstof!
  29,70
 • Quick view

  Taftan Hertje Waskussenhoes Roze

  Met het Taftan Hertje waskussenhoes ligt je kindje altijd comfortabel. Geschikt voor elk standaard waskussen en gemaakt van hoogwaardige badstof!
  29,70
 • Quick view

  Taftan Bestelbusje Waskussenhoes Blauw

  Met het Taftan Bestelbusje waskussenhoes ligt je kindje altijd comfortabel. Geschikt voor elk standaard waskussen en gemaakt van hoogwaardige badstof!
  28,40
 • Quick view

  Taftan Haakwerk Waskussenhoes Wit

  Met het Taftan Haakwerk waskussenhoes ligt je kindje altijd comfortabel. Geschikt voor elk standaard waskussen en gemaakt van hoogwaardige badstof!
  28,40
 • Quick view

  Taftan Vliegtuig Waskussenhoes Blauw

  Met het Taftan Vliegtuig waskussenhoes ligt je kindje altijd comfortabel. Geschikt voor elk standaard waskussen en gemaakt van hoogwaardige badstof!
  28,40
 • Quick view

  Taftan Waskussenhoes Ster Zilver Grijs

  Comfortabel liggen met de Taftan hoes. Geschikt voor elk standaard waskussen en gemaakt van hoogwaardige badstof!
  28,40
9 Resultaten