Cam Cam waskussens

 

Een waskussen, ook wel aankleedkussen genoemd, is een onmisbaar product voor in de babykamer. Met een waskussen creëer je voor je kindje een zachte plek om hem of haar te verschonen of aan- en uit te kleden. Bij Babypark zijn er verschillende waskussens verkrijgbaar.

 

Lees meer...

Handige Cam Cam aankleedkussens

De buitenkant van een Cam Cam aankleedkussen is een hoes die gemaakt is van 100% organisch katoen, de binnenkant is gevuld met koudschuim. De afmeting van een Cam Cam aankleedkussen is 50x65 cm. Het fijne aan deze Cam Cam aankleedkussen is dat het opstaande randen heeft waardoor je kindje in het midden blijft liggen. Heel veilig dus! Het Cam Cam aankleedkussen is verkrijgbaar in mooie zachte kleurtjes. Hang een Cam Cam mobiele hanger op boven de commode; wanneer je je kindje verschoont op een Cam Cam aankleedkussen kan hij of zij mooi met de Cam Cam mobiele hanger spelen.

 

Over Cam Cam

Het merk Cam Cam Copenhagen is in 2012 opgericht en geïnspireerd door de Japanse culltuur, de Franse verfijndheid en het Scandinavische minimalisme. Met haar producten probeert Cam Cam voor kinderen een kalme en harmonieuze omgeving te creëren. De meeste producten hebben dan ook zachte kleuren en tijdloze prints. Cam Cam producten bevatten geen gifstoffen en zijn gemaakt van natuurlijke kleurstoffen en materialen. Babypark heeft diverse producten van Cam Cam te koop, zoals Cam Cam slabbetjes, Cam Cam spenenkettingen, Cam Cam hanglampen en Cam Cam kussens. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Cam Cam Fiori Waskussen

  Het stijlvolle Cam Cam Fiori Waskussen is handig in gebruik en voorzien van opstaande randen. Bovendien is het waskussen gemaakt van zacht materiaal en is het kussen dus ideaal om je kindje op te verschonen.
  56,-
 • Quick view

  Cam Cam Leaves Waskussen Caramel

  Het Cam Cam Leaves Waskussen Caramel is handig in gebruik en voorzien van opstaande randen. Bovendien is het waskussen gemaakt van zacht materiaal en is het kussen dus ideaal om je kindje op te verschonen.
  56,-
 • Quick view

  Cam Cam Wave Waskussen Grey

  Het Cam Cam Wave waskussen is handig in gebruik en voorzien van opstaande randen. Bovendien is het waskussen gemaakt van zacht materiaal en is het kussen dus ideaal om je kindje op te verschonen.
  56,-
3 Resultaten