Childhome waskussen

Childhome heeft erg leuke en stijlvolle waskussens voor je kindje. Bekijk het hele aanbod van Childhome gemakkelijk bij ons op de website en vind wat bij je kindje past. Bij een bestelling van €20,- vervallen de verzendkosten. Op deze pagina vind je de waskusens van Childhome. Bij Childhome kun je ook terecht voor verschoonmandjes voor op de commode. Hoe leuk! Een knus alternatief voor een waskussen.

Lees meer...

Comfort van het Childhome waskussen

Comfort is natuurlijk erg belangrijk voor je kindje. Het waskussen van Childhome biedt dan ook het juiste comfort aan je kindje. Dit is erg fijn wanneer je je kindje moet verschonen omdat het een nieuwe luier nodig heeft of moet aankleden. Je gebruikt een waskussen in de eerste jaren meerdere keren per dag. Met het Childhome waskussen ligt je kindje altijd heerlijk zacht en comfortabel. Bovendien is het materiaal eenvoudig te reinigen. 

Childhome waskussen bestellen

De kwaliteit van het Childhome waskussen is erg goed. Dit komt door de hoogwaardige materialen waarvan het Childhome waskussen is gemaakt. Door de opstaande randen blijft je kindje goed in het midden liggen van het Childhome waskussen. Het Childhome waskussen ondersteun je ook het hoofdje en het nekje van je kindje. Met het Childhome waskussen ligt je kindje altijd comfortabel en veilig. Via deze pagina kun je een Childhome verschoonmandje of waskussen eenvoudig online bestellen. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze megastores.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Inclusief matrasje
  Quick view

  Childhome Verschoningsmand Incl. Matras

  De Childhome Verschoningsmand is erg handig om je kindje erop aan te kleden of te verschonen. De wieg heeft lage opstaande randen zodat je kindje er veilig in kan liggen en wordt geleverd inclusief matrasje.
  79,95
 • Quick view

  Childhome Evolux Verzorgingsunit Anthracite

  Met de Childhome Evolux Verzorgingsunit Anthracite kan je je kindje veilig verschonen of aankleden. De handige unit wordt geleverd met een afneembare 3-punts veiligheidsharnas en zacht verschoningsmatrasje.
  109,-
2 Resultaten