Bamboom aankleedkussenhoezen

Maak jouw aankleedkussen compleet met een comfortabel Bamboom aankleedkussenhoes. Mét hoes voelt een aankleedkussen veel prettiger aan voor je kindje dan zonder. Bovendien blijft het aankleedkussen met hoes veel langer schoon. Lees meer...

Stijlvolle Bamboom aankleedkussenhoezen

Bamboom aankleedkussenhoezen zijn verkrijgbaar in meerdere trendy kleuren. Alle kleuren zijn rustgevend en komen heel naturel over. Bamboom maakt bijna alleen maar gebruik van zachte tinten. Sommige Bamboom aankleedkussenhoezen bestaan uit twee verschillende stofjes, wat het hoes extra stijlvol maakt.

Natuurlijke materialen

Bamboom maakt vooral gebruik van natuurlijke stoffen, zoals organisch bamboe. Dit materiaal trekt niet snel bacteriën aan waar je kindje allergisch voor kan zijn. Daarnaast voelt bamboe heel fijn aan voor het kwetsbare babyhuidje. Bestel vandaag nog een comfortabel Bamboom aankleedkussen online via Babypark.nl en maak gebruik van onze snelle bezorgservice!Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Bamboom Classic Waskussenhoes

  Deze Bamboom Classic Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  19,95
 • Quick view

  Bamboom Happy Waskussenhoes

  Deze stijlvolle Bamboom Happy Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  24,-
 • Quick view

  Bamboom Papavero Waskussenhoes

  Deze Bamboom Papavero Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van natuurlijk bamboemateriaal.
  38,-
 • Quick view

  Bamboom Magnolia Waskussenhoes

  Deze Bamboom Magnolia Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van natuurlijk bamboemateriaal.
  38,-
 • Quick view

  Bamboom Eucalyptus Waskussenhoes

  Deze Bamboom Eucalyptus Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van natuurlijk bamboemateriaal.
  38,-
5 Resultaten
Trustpilot