Bamboom aankleedkussenhoezen

Maak jouw aankleedkussen compleet met een comfortabel Bamboom aankleedkussenhoes. Mét hoes voelt een aankleedkussen veel prettiger aan voor je kindje dan zonder. Bovendien blijft het aankleedkussen met hoes veel langer schoon. Lees meer...

Stijlvolle Bamboom aankleedkussenhoezen

Bamboom aankleedkussenhoezen zijn verkrijgbaar in meerdere trendy kleuren. Alle kleuren zijn rustgevend en komen heel naturel over. Bamboom maakt bijna alleen maar gebruik van zachte tinten. Sommige Bamboom aankleedkussenhoezen bestaan uit twee verschillende stofjes, wat het hoes extra stijlvol maakt.

Natuurlijke materialen

Bamboom maakt vooral gebruik van natuurlijke stoffen, zoals organisch bamboe. Dit materiaal trekt niet snel bacteriën aan waar je kindje allergisch voor kan zijn. Daarnaast voelt bamboe heel fijn aan voor het kwetsbare babyhuidje. Bestel vandaag nog een comfortabel Bamboom aankleedkussen online via Babypark.nl en maak gebruik van onze snelle bezorgservice!Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Bamboom Bears Waskussenhoes

  Deze Bamboom Bears Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van natuurlijk bamboemateriaal.

  37,95

  36,99

 • Quick view

  Bamboom Primavera Waskussenhoes

  Deze Bamboom Primavera Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van natuurlijk bamboemateriaal.
  37,95
 • Quick view

  Bamboom Butterfly Waskussenhoes

  Deze Bamboom Butterfly Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van natuurlijk bamboemateriaal.
  37,95
 • Quick view

  Bamboom Salice Waskussenhoes

  Deze Bamboom Salice Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van natuurlijk bamboemateriaal.

  37,95

  36,99

 • Quick view

  Bamboom Magnolia Waskussenhoes

  Deze Bamboom Magnolia Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van natuurlijk bamboemateriaal.

  37,95

  29,95

5 Resultaten
Trustpilot