Childhome aankleedkussenhoezen

Childhome heeft een aanbod in aankleedkussenhoezen die om elk standaard waskussen passen, dit is natuurlijk ideaal! Met de Childhome aankeedkussenhoezen houd je het waskussen van je kindje goed schoon. En een goed Childhome aankleedkussenhoes kan natuurlijk niet missen voor je kindje. Bekijk het gemakkelijk op Babypark.nl en vind de aankleedkussenhoes die bij je kindje past. Alle bestellingen op Babypark.nl worden vanaf 20 euro gratis bij jou thuis bezorgd.

Lees meer...

Design van de Childhome aankleedkussenhoezen

De Childhome aankleedkussenhoezen zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en prints. Zo kun je gemakkelijk kijken wat bij je kindje en de kinderkamer past. Door de leuke printjes hebben de Childhome aankleedkussenhoezen een stijlvolle en vrolijke uitstraling. Doordat de aankleedkussenhoezen een vrolijke uitstraling hebben is het extra leuk voor je kindje om aangekleed of verschoond te worden op de Childhome aankleedkussenhoes. Je kunt de Childhome aankleedkussenhoezen gemakkelijk bevestigen op het waskussen. Dankzij de neutrale kleurstelling kun je de Childhome hoezen eenvoudig met diverse stijlen combineren.

Comfort van de Childhome aankleedkussenhoezen

Comfortabel zijn de Childhome aankleedkussenhoezen zeker. Het materiaal waarvan de Childhome aankleedkussenhoezen zijn gemaakt is katoen. Door het juiste materiaal is de kwaliteit van de Childhome aankleedkussenhoes dan ook zeer goed. Je kindje ligt heerlijk comfortabel en zacht wanneer je je kindje gaat verschonen of aankleden op de Childhome aankleedkussenhoes. Dit is extra fijn voor de huid van je kindje omdat de huid van je kindje nog erg gevoelig is. Je kunt de Childhome aankleedkussenhoezen gewoon wassen in de wasmachine op 30 graden. Doe de Childhome aankleedkussenhoezen overigens niet in de droger.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Childhome Jersey / Terry Waskussenhoes Leopard

  Dit Childhome Jersey / Terry Waskussenhoes Leopard is de ideale hoes om te gebruiken voor elk standaard waskussen. De vrolijke waskussenhoes is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  29,95
 • Quick view

  Childhome Evolux Terry Waskussenhoes Grijs

  Deze Childhome Evolux Terry Waskussenhoes Grijs is de ideale hoes om te gebruiken voor de Evolux verzorgingsunit met verzorgingsmatrasje. De waskussenhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  39,95
 • Quick view

  Childhome Terry Waskussenhoes Gold Dots

  Dit Childhome Terry Waskussenhoes Gold Dots is de ideale hoes om te gebruiken voor elk standaard waskussen. Het vrolijke waskussenhoes is gemaakt van zachte materialen en wasbaar in de wasmachine.
  29,95
3 Resultaten