Fabs World aankleedkussenhoezen

 

Fabs World aankleedkussenhoezen zijn volledig met de hand gemaakt. Elk hoes is dus helemaal uniek. Meestal bevat elk Fabs World product een labeltje met de naam van de handwerkster, door haarzelf geschreven.

 

Lees meer...

Het comfort van Fabs World aankleedkussenhoezen

Fabs World aankleedkussenhoezen voelen heel zacht en prettig aan voor je kindje. Dankzij zo’n hoes voelt het aankleedkussen niet meer zo koud aan. De meeste Fabs World aankleedkussenhoezen nemen ook heel goed vocht op. Dat is wel zo prettig, zeker als je de kleine na het badderen gaat omkleden.

 

Over Fabs World

Fabs World producten worden Fair Trade gemaakt in een atelier in Thailand, als onderdeel van een werkgelegenheidsproject. Fabs World aankleedkussenhoezen en andere producten zien er vaak kleurrijk en fantasierijk uit. Bestel vandaag nog een mooi Fabs World aankleedkussenhoes online via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis.Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Fabs World Panda Dreams Waskussenhoes Koraal

    Dit Fabs World Panda Dreams waskussenhoes is de ideale hoes om te gebruiken voor elk standaard waskussen. Het waskussenhoes is gemaakt van zacht badstof en uitwasbaar in de wasmachine.

    13,95

    12,95

1 Resultaten