Kidscase aankleedkussenhoezen

 

Kidscase aankleedkussenhoezen zijn bedrukt met eenvoudige, sfeervolle patroontjes in mooie, trendy kleuren. Kidscase aankleedkussenhoezen zijn dan ook een echte aanrader. Behalve mooi zijn Kidscase aankleedkussenhoezen ook lekker comfortabel.

 

Lees meer...

Handige en zachte Kidscase aankleedkussenhoezen

Dankzij een Kidscase aankleedkussenhoes voelt het aankleedkussen veel fijner aan voor je kindje. Kidscase aankleedkussenhoezen zijn vaak gemaakt van hele zachte stoffen. Dankzij het elastische boord trek je het hoes gemakkelijk over het aankleedkussen heen. Kidscase aankleedkussenhoezen zijn heel goed uitwasbaar in de wasmachine.

 

Over Kidscase

Alle babyproducten van het Amsterdamse merk Kidscase hebben een eenvoudige, sfeervolle stijl. De ontwerpers van Kidscase maken producten die passen bij de levensstijl van moderne ouders. Kidscase aankleedkussens en andere producten zijn verder heel gebruiksvriendelijk. Wil je een Kidscase aankleedkussenhoes bestellen? Ga dan naar babypark.nl en bestel het aankleedkussenhoes van jouw keuze online.Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Home by Door Lux Printed Organic Waskussenhoes

  De Home By Door Paddy Organic Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  39,95
 • Quick view

  Home by Door Lux Printed Organic Waskussenhoes

  De Home by Door Lux Printed Organic Waskussenhoes past perfect om elk standaard waskussen. De hoes voelt zacht aan en zorgt er voor dat je kindje comfortabel ligt tijdens het verschonen of aankleden.
  39,95
2 Resultaten