House of Jamie aankleedkussenhoes

House of Jamie heeft de meest stijlvolle aankleedkussenhoezen voor je kindje. De House of Jamie aankleedkussenhoezen hebben mooie kleuren en leuke printjes. De aankleedkussenhoezen van House of Jamie kunnen dus zeker ook niet missen in de kast van je kindje. Je kunt het hele aanbod van House of Jamie gemakkelijk online bekijken bij ons op Babypark.nl. In de meeste gevallen is een House of Jamie aankleedkussenhoes uit voorraad leverbaar zodat je al snel van je aankoop kunt gaan genieten.

Lees meer...

Comfort van de House of Jamie aankleedkussenhoezen

Je kindje ligt met de aankleedkussenhoes van House of Jamie heerlijk zacht op het waskussen wanneer je je kindje gaat verschonen of aankleden. Dit is extra fijn voor de nog gevoelige huid van je kindje. De House of Jamie aankleedkussenhoes beschermt je waskussen tegen vocht en vuil. De House of Jamie aankleedkussenhoezen absorberen dan ook gemakkelijk vocht. De House of Jamie aankleedkussenhoezen passen dan ook om vrij wel elk standaard waskussen. Grote kans dat jouw waskussen geschikt is voor een waskussenhoes van House of Jamie.

Design en kwaliteit van de House of Jamie aankleedkussenhoezen

De aankleedkussenhoezen van House of Jamie hebben een lieve uitstraling en een mooi stijlvol ontwerp. De keuren zijn licht en de printjes van de House of Jamie aankleedkussenhoezen zijn erg vrolijk. Hierdoor is het voor je kindje dus ook leuker om verschoond of aangekleed te worden op de House of Jamie aankleedkussenhoes. Door de hoogwaardige materialen voelt de House of Jamie aankleedkussenhoes ook heel zacht aan en is de kwaliteit zeer goed. Je kunt de House of Jamie aankleedkussenhoes wassen in de wasmachine op 40 graden. Doe de House of Jamie aankleedkussenhoezen overigens niet in de droger.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  House Of Jamie Aankleedkussenhoes Powder Pink

  Deze House Of Jamie Aankleedkussenhoes Powder Pink is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  49,-
 • Quick view

  House Of Jamie Waskussenhoes Snow Leopard Velvet

  Deze stijlvolle House Of Jamie Waskussenhoes Snow Leopard Velvet is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  49,-
2 Resultaten