Jollein aankleedkussenhoezen

Dankzij een Jollein aankleedkussenhoes voelt het aankleedkussen veel fijner aan voor je kindje. Daarnaast houdt een Jollein aankleedkussenhoes het aankleedkussen mooi schoon. Wordt het hoes vies, dan was je het gewoon even uit in de wasmachine. Lees meer...

Comfortabele Jollein aankleedkussenhoezen

Jollein aankleedkussenhoezen zijn gemaakt van comfortabele stoffen. Vaak is de stof gemaakt van katoen en polyester. De meeste Jollein aankleedkussenhoezen nemen heel goed vocht op. Dat is heel prettig, zeker als je kindje nat is van het badderen.

Verkrijgbaar in allerlei kleuren

Jollein aankleedkussenhoezen zijn meestal verkrijgbaar in meerdere trendy kleuren. Sommige hoezen zijn bedrukt met leuke prints. Bestel vandaag nog mooie én comfortabele Jollein aankleedkussenhoezen online via onze webshop. Indien wij vandaag nog vóór 20.00 uur jouw online order en betaling ontvangen en jouw bestelde aankleedkussenhoes op voorraad is, krijg jij jouw aankoop morgen al thuisbezorgd.Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  Jollein Badstof Waskussenhoes

  De Jollein Badstof Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes past om vrijwel ieder standaard waskussen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 5,50

  Special Price 5,09

 • Quick view

  Jollein Waskussenhoes Badstof

  Dit stijlvolle Jollein Waskussenhoes Badstof is de ideale hoes om te gebruiken voor elk standaard waskussen. De mooie waskussenhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal en uitwasbaar in de wasmachine.

  Normale prijs: 5,50

  Special Price 4,68

 • Quick view

  Jollein Pure Knit Duits Waskussenhoes

  Deze Jollein Pure Knit Duits Waskussenhoes is geschikt voor elk standaard Duits waskussen. De stijlvolle waskussenhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en wasbaar in de wasmachine.

  Normale prijs: 41,99

  Special Price 29,39

 • Quick view

  Jollein Basic Knit Waskussenhoes 50 x 70 Cm

  Dit Jollein Basic Knit Waskussenhoes 50 x 70 Cm is de ideale hoes om te gebruiken voor elk standaard waskussen. Het stijlvolle waskussenhoes is gemaakt van zachte materialen en uitwasbaar in de wasmachine.

  Normale prijs: 29,99

  Special Price 22,49

 • Quick view

  Jollein Wrinkled Waskussenhoes

  De Jollein Wrinkled Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes past om vrijwel ieder standaard waskussen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  16,99
 • Quick view

  Jollein Spring Knit Waskussenhoes Duits

  Deze Jollein Spring Knit Waskussenhoes Duits is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 41,99

  Special Price 39,95

 • Quick view

  Jollein Meadow Waskussenhoes

  Deze stijlvolle Jollein Meadow Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 9,99

  Special Price 7,99

 • Quick view

  Jollein Pure Knit Waskussenhoes

  Deze mooie Jollein Pure Knit Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil. De waskussenhoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal.

  Normale prijs: 37,99

  Special Price 26,99

 • Quick view

  Jollein Spring Knit Waskussenhoes

  Deze stijlvolle Jollein Spring Knit Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 37,99

  Special Price 32,29

 • Quick view

  Jollein Farm Waskussenhoes

  Deze stijlvolle Jollein Farm Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een vrolijk ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  9,99

  8,49

 • Quick view

  Jollein Teddy Bear Waskussenhoes

  Deze stijlvolle Jollein Teddy Bear Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een vrolijk ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  9,99

  7,99

 • Quick view

  Jollein Wild Flowers Waskussenhoes

  De Jollein Wild Flowers Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes past om vrijwel ieder standaard waskussen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  11,99

  8,49

 • Quick view

  Jollein Savannah Waskussenhoes

  Deze stijlvolle Jollein Savannah Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 9,99

  Special Price 8,49

13 Resultaten
Trustpilot