Jollein aankleedkussenhoezen

 

Dankzij een Jollein aankleedkussenhoes voelt het aankleedkussen veel fijner aan voor je kindje. Daarnaast houdt een Jollein aankleedkussenhoes het aankleedkussen mooi schoon. Wordt het hoes vies, dan was je het gewoon even uit in de wasmachine.

 

Lees meer...

Comfortabele Jollein aankleedkussenhoezen

Jollein aankleedkussenhoezen zijn gemaakt van comfortabele stoffen. Vaak is de stof gemaakt van katoen en polyester. De meeste Jollein aankleedkussenhoezen nemen heel goed vocht op. Dat is heel prettig, zeker als je kindje nat is van het badderen.

 

Verkrijgbaar in allerlei kleuren

Jollein aankleedkussenhoezen zijn meestal verkrijgbaar in meerdere trendy kleuren. Sommige hoezen zijn bedrukt met leuke prints. Bestel vandaag nog mooie én comfortabele Jollein aankleedkussenhoezen online via onze webshop. Indien wij vandaag nog vóór 20.00 uur jouw online order en betaling ontvangen en jouw bestelde aankleedkussenhoes op voorraad is, krijg jij jouw aankoop morgen al thuisbezorgd.Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Jollein Superieur Waskussenhoes

  Dit Jollein Superieur Waskussenhoes is geschikt voor elk standaard waskussen. Het stijlvolle waskussenhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en wasbaar in de wasmachine.
  10,95
 • Quick view

  Jollein Waskussenhoes Jersey Indians

  Dit Jollein waskussenhoes is de ideale hoes om te gebruiken voor elk standaard waskussen. Het waskussenhoes is gemaakt van zachte materialen en uitwasbaar in de wasmachine.
  9,95
 • Quick view

  Jollein Fancy Knit Waskussenhoes

  Dit Jollein Fancy Knit Waskussenhoes is geschikt voor elk standaard waskussen. Het stijlvolle waskussenhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en wasbaar in de wasmachine.
  32,50
 • Quick view

  Jollein Soft Knit Waskussenhoes Creamy Peach

  Dit Jollein Soft Knit Waskussenhoes Creamy Peach is de ideale hoes om te gebruiken voor elk standaard waskussen. Het waskussenhoes is gemaakt van zachte materialen en uitwasbaar in de wasmachine.
  29,95
 • Quick view

  Jollein Confetti Knit Waskussenhoes

  Dit Jollein Confetti Knit Waskussenhoes is de ideale hoes om te gebruiken voor elk standaard waskussen. Het waskussenhoes is gemaakt van zachte materialen en uitwasbaar in de wasmachine.
  32,50
 • Quick view

  Jollein Waskussenhoes Leopard

  Dit Jollein Waskussenhoes Leopard is geschikt voor elk standaard waskussen. Het stijlvolle waskussenhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en wasbaar in de wasmachine.
  9,95
 • Quick view

  Jollein Safari Waskussenhoes

  Dit Jollein Safari Waskussenhoes is geschikt voor elk standaard waskussen. Het stijlvolle waskussenhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en wasbaar in de wasmachine.
  19,95
 • Quick view

  Jollein Waskussenhoes Naturel Knit Antraciet

  Dit Jollein waskussenhoes is de ideale hoes om te gebruiken voor elk standaard waskussen. Het waskussenhoes is gemaakt van zachte materialen en uitwasbaar in de wasmachine.
  29,95
8 Resultaten