Jollein aankleedkussenhoezen

Dankzij een Jollein aankleedkussenhoes voelt het aankleedkussen veel fijner aan voor je kindje. Daarnaast houdt een Jollein aankleedkussenhoes het aankleedkussen mooi schoon. Wordt het hoes vies, dan was je het gewoon even uit in de wasmachine. Lees meer...

Comfortabele Jollein aankleedkussenhoezen

Jollein aankleedkussenhoezen zijn gemaakt van comfortabele stoffen. Vaak is de stof gemaakt van katoen en polyester. De meeste Jollein aankleedkussenhoezen nemen heel goed vocht op. Dat is heel prettig, zeker als je kindje nat is van het badderen.

Verkrijgbaar in allerlei kleuren

Jollein aankleedkussenhoezen zijn meestal verkrijgbaar in meerdere trendy kleuren. Sommige hoezen zijn bedrukt met leuke prints. Bestel vandaag nog mooie én comfortabele Jollein aankleedkussenhoezen online via onze webshop. Indien wij vandaag nog vóór 20.00 uur jouw online order en betaling ontvangen en jouw bestelde aankleedkussenhoes op voorraad is, krijg jij jouw aankoop morgen al thuisbezorgd.Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Jollein Badstof Waskussenhoes

  De Jollein Badstof Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
 • Quick view

  Jollein Snake Waskussenhoes

  De Jollein Snake Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  9,95
 • Quick view

  Jollein Bliss Knit Waskussenhoes

  De Jollein Bliss Knit Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  34,95
 • Quick view

  Jollein River Knit Waskussenhoes

  De Jollein River Knit Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  34,95
 • Quick view

  Jollein Spot Waskussenhoes

  De Jollein Spot Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  9,95
 • Quick view

  Jollein Waskussenhoes Badstof 50 x 70 Cm

  Dit Jollein Waskussenhoes Badstof 50 x 70 Cm is de ideale hoes om te gebruiken voor elk standaard waskussen. Het stijlvolle waskussenhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal en uitwasbaar in de wasmachine.
 • Quick view

  Jollein Basic Knit Waskussenhoes 50 x 70 Cm

  Dit Jollein Basic Knit Waskussenhoes 50 x 70 Cm is de ideale hoes om te gebruiken voor elk standaard waskussen. Het stijlvolle waskussenhoes is gemaakt van zachte materialen en uitwasbaar in de wasmachine.
  29,95
7 Resultaten
Trustpilot