KidsDepot aankleedkussenhoezen

 

Maak jouw aankleedkussen compleet met een lekker zacht KidsDepot aankleedkussenhoes. Dankzij dit hoes blijft het aankleedkussen lang schoon. Bovendien geeft het KidsDepot aankleedkussenhoes je kindje veel meer comfort. In tegenstellig tot het aankleedkussen, voelt een KidsDepot aankleedkussenhoes lekker zacht en warm aan.

 

Lees meer...

Mooie en handige KidsDepot aankleedkussenhoezen

KidsDepot aankleedkussenhoezen zien er heel vrolijk en stijlvol uit. De meeste KidsDepot aankleedkussenhoezen zijn verkrijgbaar in meerdere, trendy kleuren. Zo is er voor elk wat wils. Verder zijn KidsDepot aankleedkussenhoezen heel gebruiksvriendelijk. Je wast deze gemakkelijk uit in de wasmachine.

 

Over KidsDepot

KidDepot is een hip en verrassend merk van decoratieartikelen voor kinderen. Het merk is een onderdeel van Coming Kids, een Nederlands merk van kinderkamermeubelen en andere artikelen. Zowel KidsDepot aankleedkussenhoezen als andere accessoires zien er stijlvol, creatief en verrassend uit.Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    KidsDepot Waskussenhoes Wieber White

    Een KidsDepot waskussenhoes van de serie Wieber, waarop je jouw kindje kunt verschonen of aankleden. De hoes is geschikt voor elk standaard waskussen, en is uitwasbaar in de wasmachine. Het waskussenhoes is gemaakt van hoogwaardige materialen en wordt geleverd zonder waskussen, deze dien je er los bij te bestellen!
    24,95
1 Resultaten