KipKep aankleedkussenhoezen

KipKep heeft mooie aankleedkussenhoezen voor je kindje. Bekijk het hele aanbod van de KipKep aankleedkussenhoezen gemakkelijk online op Babypark.nl. Zo vind je eenvoudig en snel wat bij je kindje en de kamer van je kindje past. De hoezen zijn voorzien van anti-slip zodat het aankleedkussen netjes op de commode blijft liggen. Voor aankleedkussenhoezen van KipKep kun je ook terecht in één van onze megastores. De adresgegevens vind je op onze website.

Lees meer...

Design van de KipKep aankleedkussenhoezen

De KipKep aankleedkussenhoezen zijn te verkrijgen in verschillende kleuren. Op deze manier heb je verschillende keuzes en kun je kiezen wat het beste bij de kamer van je kindje past. Met de KipKep aankleedkussenhoes kun je een unieke look creëren op de commode. De kleuren van de KipKep aankleedkussenhoezen zijn licht en geven een vrolijke uitstraling aan de commode. Dankzij de neutrale printjes kun je de hoezen eenvoudig met andere artikelen combineren.

KipKep aankleedkussenhoezen wassen

Comfortabel zijn de aankleedkussenhoezen van KipKep zeker. Het materiaal van de aankleedkussenhoes is katoen en velours. De kwaliteit van de KipKep aankleedkussenhoes is erg goed dit komt dan ook door de juiste hoogwaardige materialen. De binnenkant van de aankleedkussenhoes is waterafstotend. Hierdoor houd je je waskussenhoes schoon en droog wanneer je je kindje verschoond of aankleed. Met de KipKep aankleedkussenhoes heeft je kindje dus een comfortabele en schone plek om verschoond en aangekleed te worden. Ook kan de KipKep aankleedkussenhoes gewassen worden op 60 graden.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Kipkep Waskussenhoes

    De Kipkep Waskussenhoes is ideaal om het waskussen schoon en droog te houden. Het waskussen kan dankzij de hoes met anti-slip niet meer weg schuiven. De hoes kan na gebruik in de wasmachine.
    19,95
1 Resultaten