Koeka aankleedkussenhoezen

Koop een Koeka aankleedkussenhoes om jouw aankleedkussen nóg comfortabeler te maken voor je kindje. Met een hoes voelt een aankleedkussen vaak veel minder koud aan voor de kwetsbare babyhuid. Daarnaast is een Koeka aankleedkussenhoes heel praktisch in gebruik. Als het vies wordt, geef je het gewoon een beurt in de wasmachine.

Lees meer...

Het materiaal van Koeka aankleedkussenhoezen

Koeka zoekt voor zijn aankleedkussenhoezen de zachtste stoffen uit. Koeka’s meest favoriete stoffen zijn badstof en wafelstof. Deze stoffen hebben veel voordelen. Ze zijn zacht, ademend én nemen bovendien veel vocht op. Wafelstof lijkt heel erg op badstof. De structuur is alleen iets anders.

Een Koeka aankleedkussenlap

Sommige Koeka aankleedkussenhoezen bestaan uit afneembare onderdelen. Je kunt bijvoorbeeld de bovenkant eraf halen. Dat is ideaal, want mocht het aankleedkussenhoes vies worden, dan hoef je meestal alleen de bovenkant in de was te gooien. Deze bovenkant kun je meestal ook los bij ons kopen: de Koeka aankleedkussenlap.

Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Koeka Amsterdam Wafel Waskussenhoes

  Dit Koeka Amsterdam Wafel Waskussenhoes is geschikt voor elk standaard waskussen. Het zachte waskussenhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal, wasbaar in de wasmachine en heeft een perfecte pasvorm.
 • Quick view

  Koeka Runa Waskussenhoes

  Deze Koeka Runa Waskussenhoes is geschikt voor elk standaard waskussen. De hoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. Verder heeft deze trendy waskussenhoes een perfecte pasvorm.
 • Quick view

  Koeka Vigo Waskussenhoes

  Dit Koeka Vigo Waskussenhoes is geschikt voor elk standaard waskussen. De hoes is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt zacht aan. Verder heeft de waskussenhoes een perfecte pasvorm.

  45,-

  38,21

 • Quick view

  Koeka Vik Jorg Waskussenhoes Hazel

  Dit mooie Koeka Vik Jorg Waskussenhoes Hazel beschermt het waskussen tegen vuil en vocht. De waskussenhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. Voorzien van de afmetingen 90 x 78 cm.
  49,95
 • Quick view

  Koeka Basel Waskussenhoes

  De Koeka Basel Waskussenhoes zorgt er voor dat je kindje comfortabel ligt bij het aankleden en verschonen. De hoes is makkelijk om het waskussen te doen en uitwasbaar in de wasmachine.
 • Quick view

  Koeka Jena Waskussenhoes Cacao

  Dit Koeka Jena Waskussenhoes Cacao beschermt het waskussen tegen vuil en vocht. De waskussenhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. Verder heeft de waskussenhoes een perfecte pasvorm met afmetingen van 90 x 78 cm.

  54,95

  44,95

 • Quick view

  Koeka Jena Waskussenhoes Grey Pink

  Dit Koeka Jena Waskussenhoes Grey Pink beschermt het waskussen tegen vuil en vocht. De waskussenhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. Verder heeft de waskussenhoes een perfecte pasvorm met afmetingen van 90 x 78 cm.

  49,95

  39,95

 • Quick view

  Koeka Jena Waskussenhoes Steel Grey

  De Koeka Jena Waskussenhoes Steel Grey beschermt het waskussen tegen vuil en vocht. De waskussenhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. Verder heeft de waskussenhoes een perfecte pasvorm met afmetingen van 90 x 78 cm.

  49,95

  39,95

 • Quick view

  Koeka Vik Waskussenhoes

  Deze Koeka Vik Waskussenhoes is geschikt voor elk standaard waskussen. De hoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. Verder heeft deze trendy waskussenhoes een perfecte pasvorm.

  Normale prijs: 44,95

  Special Price 36,90

 • Quick view

  Koeka Riga Waskussenhoes

  Deze Koeka Riga Waskussenhoes is geschikt voor elk standaard waskussen. De hoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. Verder heeft deze trendy waskussenhoes een perfecte pasvorm.
  40,90
 • Quick view

  Koeka Bonn Wafel Waskussenhoes

  De Koeka Bonn Wafel Waskussenhoes zorgt er voor dat je kindje comfortabel ligt bij het aankleden en verschonen. De hoes is gemaakt van badstof en heeft een handige opening aan de achterkant.

  Normale prijs: 49,95

  Special Price 44,95

11 Resultaten
Trustpilot