Leander aankleedkussenhoezen

Leander heeft mooie aankleedkussenhoezen voor je kindje. De aankleedkussenhoezen van Leander kunnen dan ook zeker niet missen voor je kindje wanneer je de commode van Leander Lina serie hebt staan in de kamer van je kindje. Bekijk het hele aanbod van de Leander aankleedkussenhoezen gemakkelijk online op Babypark.nl. Zo vind je eenvoudig en snel wat bij je kindje en de kamer van je kindje past.

Lees meer...

Design van de Leander aankleedkussenhoezen

De Leander aankleedkussenhoezen zijn te verkrijgen in verschillende kleuren. Op deze manier heb je verschillende keuzes en kun je kiezen wat het beste bij de kamer van je kindje past. Met de Leander aankleedkussenhoes kun je een unieke look creëren op de commode van de Leander Linea serie. De aankleedkussenhoezen zijn speciaal voor het waskussen van de Leander Linea commode. De kleuren van de Leander aankleedkussenhoezen zijn licht en geven een vrolijke uitstraling aan de Leander Linea commode.

Leander aankleedkussenhoezen wassen

Comfortabel zijn de aankleedkussenhoezen van Leander zeker. Het materiaal van de aankleedkussenhoes is katoen. De kwaliteit van de Leander aankleedkussenhoes is erg goed dit komt dan ook door de juiste hoogwaardige materialen. De binnenkant van de aankleedkussenhoes is waterafstotend. Hierdoor houd je je waskussenhoes schoon en droog wanneer je je kindje verschoond of aankleed. Met de Leander aankleedkussenhoes heeft je kindje dus een comfortabele en schone plek om verschoond en aangekleed te worden. Ook is de Leander aankleedkussenhoes voorzien van een ritssluiting en kan de Leander aankleedkussenhoes gewassen worden op 60 graden.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Leander Linea Waskussenhoes

    De Leander Linea Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
    40,-
1 Resultaten