Moomu aankleedkussenhoezen

De Moomu aankleedkussenhoes is perfect om het waskussen van je kindje schoon en droog te houden. De Moomu aankleedkussenhoezen zijn stijlvol en kunnen dan ook zeker niet missen voor je kindje. Je kunt door deze leuke kleine details de kamer van je kindje helemaal compleet maken.

Lees meer...

Comfort van de Moomu aankleedkussenhoezen

Comfortabel is de aankleedkussenhoes van Moomu zeker. De Moomu aankleedkussenhoes voelt heerlijk zacht aan wanneer je je kindje verschoont of aankleed op de Moomu aankleedkussenhoes. De Moomu aankleedkussenhoezen zijn te verkrijgen in verschillende kleuren. Zo kun je kiezen wat het beste bij jou en je kindje past. Door de aankleedkussenhoes van Moomu te gebruiken houd je het waskussen van je kindje goed schoon en gaat het waskussen dan ook extra lang mee, dit is ideaal!

Kwaliteit van de Moomu aankleedkussenhoezen

De Moomu aankleedkussenhoezen zijn gemaakt van katoen. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van de Moomu aankleedkussenhoezen ook erg goed is. De Moomu aankleedkussenhoezen zijn geschikt voor het Moomu waskussen. Door het elastiek in de Moomu aankleedkussenhoezen kun je de Moomu aankleedkussenhoezen gemakkelijk om het waskussen doen en ook weer eenvoudig van het waskussen afhalen. Je kunt de Moomu aankleedkussenhoezen overigens wassen in de wasmachine op 40 graden zo heeft je kindje snel weer een schoon aankleedkussenhoes voor over het waskussen. De Moomu aannkleedkussenhoezen kunnen niet in de droger.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Moomu Waskussenhoes

  De Moomu Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig en biologisch materiaal.
  29,95
 • Quick view

  Moomu Katoenen Waskussenhoes

  De Moomu Katoenen Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  29,95
2 Resultaten