Poetree Kids aankleedkussenhoezen

Poetree Kids heeft mooie aankleedkussenhoezen die op vrijwel elk standaard waskussen passen. Zo kun je ook gemakkelijk met meerdere aankleedkussenhoezen van Poetree Kids afwisselen. Bekijk het hele aanbod van Poetree Kids gemakkelijk bij ons op Babypark.nl en vind wat bij jou en je kindje past. Wist je overigens dat een waskussen hetzelfde is als een aankleedkussen? Deze termen voor door elkaar heen gebruikt voor het kussen dat je op een commode legt. Een hoes eromheen biedt comfort en maakt het makkelijk om het aankleedkussen te reinigen.

Lees meer...

Comfort en design van de Poetree Kids aankleedkussenhoezen

Comfortabel zijn de aankleedkussenhoezen van Poetree Kids zeker. De Poetree Kids aankleedkussenhoes voelt heerlijk zacht en comfortabel aan wanneer je kindje hier op wordt aangekleed of verschoond. De Poetree Kids aankleedkussenhoezen zijn te verkrijgen in verschillende lichte kleuren en hebben een lieve en rustige uitstraling. Door een bijpassende Poetree Kids aankleedkussen om het waskussen van je kindje te doen maak je de kamer van je kindje echt helemaal af. Dit zijn de kleine leuke details die de kamer van je kindje helemaal af maken.

Kwaliteit van de Poetree Kids aankleedkussenhoezen

De Poetree Kids aankleedkussenhoezen zijn gemaakt van katoen. Door dit juiste hoogwaardige materiaal is de kwaliteit van de Poetree Kids aankleedkussenhoezen dan ook erg goed. De Poetree Kids aankleedkussenhoes beschermt het waskussen tegen vuil en vocht. De Poetree Kids aankleedkussenhoes absorbeert dan ook gemakkelijk vocht. De aankleedkussenhoezen van Poetree Kids hebben een lieve uitstraling dit komt door de lichte kleuren en de strikjes aan de onderkant van de Poetree Kids aankleedwaskussen. Je kunt de Poetree Kids aankleedkussenhoezen overigens gewoon wassen in de wasmachine op 40 graden.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Poetree Kids Chevron Aankleedkussenhoes

  De Poetree Kids Chevron Aankleedkussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  49,95
 • Quick view

  Poetree Kids Oxford Aankleedkussenhoes Soft Pink

  De Poetree Kids Oxford Aankleedkussenhoes Soft Pink is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  44,95
2 Resultaten
Trustpilot