Baby’s Only klamboes

 

Maak de wieg of het ledikantje van je kindje compleet met een Baby’s Only klamboe. Zo’n klamboe geeft de babykamer net wat meer sfeer. Ook houdt deze muggen en vliegen zoveel mogelijk bij je kindje uit de buurt. Onze Baby’s Only klamboes zijn verkrijgbaar in allerlei zachte tinten die heel leuk zijn voor een babykamer.

 

Lees meer...

Handige details van Baby’s Only klamboes

De meeste Baby’s Only klamboes hang je aan het plafond of aan een haak met behulp van de ring. Wordt de klamboe vies, dan was je deze gewoon even uit in de wasmachine. De meeste Baby’s Only klamboes zijn uitwasbaar op maximaal 30 graden.

 

Het voordeel van een polyester klamboe

Klamboes geven ook een beetje warmte doordat ze de warmte vasthouden. De meeste Baby’s Only klamboes zijn voor 90% gemaakt van polyester. Deze stof is heel sterk en bovendien is deze stof in de zomer ideaal voor een klamboe. Deze zorgt ervoor dat het bij je kindje niet te warm wordt. Polyester klamboes worden ook vaak gebruikt in de tropen.Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Baby's Only Kabel Uni Klamboe

  Klamboe kabel uni is gemaakt van een prachtige stof. Makkelijk te bevestigen met een ring, zo kun je het aan een haak of plafond hangen.
  84,95
 • Quick view

  Baby's Only Klamboe

  Met deze Baby's Only klamboe maakt je de babykamer helemaal af. De klamboe is gemaakt van zachte materialen en te gebruiken met een standaard, deze dien je er los bij te bestellen.
  84,95
2 Resultaten