Cam Cam klamboes

Vul de wieg of het ledikant van je kindje aan met een mooie Cam Cam klamboe. Zo’n klamboe geeft de babykamer toch wat meer sfeer. Cam Cam klamboes zijn verkrijgbaar in verschillende, zachte kleuren die helemaal van deze tijd zijn en bovendien perfect passen in een babykamer. Lees meer...

Praktische Cam Cam klamboes

Cam Cam klamboes zijn niet alleen mooi, maar ook handig om vliegen en muggen zoveel mogelijk bij je kindje uit de buurt te houden. Het is wel aan te bevelen om de klamboe niet helemaal dicht te doen. Ook dient de klamboe zo strak mogelijk om de wieg of het ledikant heen gehangen te worden. Dit vergroot de veiligheid.

Niet alleen voor wieg of ledikant

Overigens is een Cam Cam klamboe niet alleen te gebruiken voor een wieg of ledikant. Een Cam Cam klamboe is ook leuk voor een speelhoekje of voor boven een bankje in de kinderkamer. Het is maar net wat je leuk en praktisch vindt. Cam Cam klamboes bestel je eenvoudig online via Babypark.nl.Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Aurora Klamboe

  Met deze prachtige Cam Cam Copenhagen Aurora Klamboe maak je de kinderkamer helemaal af! Hang de klamboe boven het bed of creëer een knus hoekje waar je kindje lekker kan gaan spelen, knutselen of lezen.
  113,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Lierre Klamboe

  Met deze prachtige Cam Cam Copenhagen Lierre Klamboe maak je de kinderkamer helemaal af! Hang de klamboe boven het bed of creëer een knus hoekje waar je kindje lekker kan gaan spelen, knutselen of lezen.
  113,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Green Leaves Klamboe

  Met deze prachtige Cam Cam Copenhagen Green Leaves Klamboe maak je de kinderkamer helemaal af! Hang de klamboe boven het bed of creëer een knus hoekje waar je kindje lekker kan gaan spelen, knutselen of lezen.
  113,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Poppies Klamboe

  Met deze prachtige Cam Cam Copenhagen Poppies Klamboe maak je de kinderkamer helemaal af! Hang de klamboe boven het bed of creëer een knus hoekje waar je kindje lekker kan gaan spelen, knutselen of lezen.
  113,-
4 Resultaten
Trustpilot