Maak de babykamer af met een Jollein klamboe

 

Een klamboe in verschillende kleuren
De meeste klamboes zijn verkrijgbaar in een witte kleur, eventueel met een aantal figuurtjes erop. De klamboes van Jollein daarentegen kun je kopen in heel veel hippe en vrolijke kleurtjes zoals lime, rood, blauw, paars of antraciet. Zo kun je gewoon kijken met welke kleur je de babykamer wilt opvrolijken of welke kleur het beste bij deze kamer past. Misschien heb je al een aantal accessoires in een bepaalde kleur en wil je hier de klamboe op af stemmen.

Lees meer...

 

De klamboe van Jollein is heel gemakkelijk te bevestigen
De Jollein klamboe is online bij Babypark te koop. Het handige van deze klamboe is dat deze gemakkelijk aan het plafond of aan een piekstok te bevestigen is. Je kunt deze op verschillende hoogtes ophangen. Zo nu en dan heeft Babypark de Jollein klamboes in de aanbieding, wat je veel geld kan besparen. Zo heb je voor weinig geld een leuke eyecatcher hangen. Een mooie klamboe is wel heel bepalend voor de babykamer, want deze valt meteen op. Kijk dus rustig op de site naar welke klamboe je voorkeur uit gaat.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Jollein Vintage Sluier

  De stijlvolle Jollein Vintage Sluier is een stijlvolle toevoeging aan de baby- of kinderkamer. Hang de klamboe boven het bed of creëer een knus hoekje waar je kindje lekker kan spelen, knutselen of lezen.
  29,99
 • Quick view

  Jollein Vintage Klamboe

  De Jollein Vintage Klamboe is een leuke en stijlvolle accessoire voor op de baby- of kinderkamer. Dankzij de klamboe creëer je een knus plekje voor jouw kindje! De klamboe is gemaakt van 100% polyester.
  44,99
2 Resultaten
Trustpilot