KidsDepot klamboes

 

Op deze pagina vind je ons complete assortiment KidsDepot klamboes. Deze klamboes hang je boven de wieg of ledikant van je kindje of bijvoorbeeld boven een bankje of speelhoekje. Het is maar net wat je leuk vindt. De meeste KidsDepot klamboes zijn gemaakt van katoen.

 

Lees meer...

Sfeervolle KidsDepot klamboes

KidsDepot klamboes zien er stuk voor stuk heel sfeervol uit. De meeste KidsDepot klamboes zijn verkrijgbaar in verschillende, zachte tinten, zoals mint of lichtroze. Meestal hebben wij ook effen witte KidsDepot klamboes in ons assortiment. Het voordeel van een witte KidsDepot klamboe is dat deze lekker neutraal en rustgevend overkomt en ook overal bij past.

 

Tweezijdige KidsDepot klamboes

Van KidsDepot verkopen wij soms ook klamboes waarvan de buitenkant anders is dan de binnenkant. De buitenkant is bijvoorbeeld effen, terwijl de binnenkant bedrukt is met een leuk patroontje. Deze KidsDepot klamboes zijn wel heel speciaal en zijn dan ook heel leuk om de kinderkamer tot een heel bijzonder plekje te maken.Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  KidsDepot Wieber Klamboe

  De KidsDepot Wieber Klamboe maakt de baby- of kinderkamer helemaal af! De klamboe is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is eenvoudig te bevestigen aan het plafond of aan een klamboe standaard.
  79,95
 • Quick view

  KidsDepot Naturals Klamboe Klein

  De KidsDepot Naturals Klamboe Klein maakt de baby- of kinderkamer helemaal af! De klamboe is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is eenvoudig te bevestigen aan het plafond of aan een klamboe standaard.
  49,95
 • Quick view

  KidsDepot Zebra Klamboe

  Creëer de ultieme slaapplek voor je kindje met een KidsDepot Zebra Klamboe. Zo maak je de slaapplek van je kind helemaal af. Uiteraard is deze bedtent ook leuk te gebruiken als hut/tipi voor kleine kinderen.
  59,95
3 Resultaten