Een Leander Klamboe kopen

 

Een veilig en vertrouwd plekje voor je baby
Je baby slaapt het beste als hij of zij zich veilig en vertrouwd voelt. Door een klamboe van Leander boven het bedje op te hangen, scherm je je baby af voor de rest van de kamer. Zo kan je kindje in alle rust slapen, zonder afgeleid te worden. Ook is het voor je baby op deze manier snel duidelijk: de klamboe dicht, dat betekent slapen. Uiteraard zijn de Leander klamboes ook ideaal om muggen en andere insecten bij je baby weg te houden.

Lees meer...

 

Stijlvolle klamboes voor in de babykamer
De klamboes van Leander zijn handig, maar ook mooi en stijlvol. Ze geven de babykamer meteen een andere look. De klamboe is speciaal ontworpen voor de wieg van Leander. Deze klamboes passen er dus perfect omheen.

 

Aanbiedingen en andere merken
Online vind je naast de Leander klamboes ook klamboes van andere merken. Je kunt bijvoorbeeld een kijkje nemen bij de merken Cotton Baby en Coming Kids. Op Babypark zijn de klamboes van Leander regelmatig in de aanbieding.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Leander Wieg Klamboe

  Deze prachtige Leander Wieg Klamboe is speciaal ontworpen voor de wieg Leander. De klamboe, ook wel hemeltje genoemd, is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.
  49,-
 • Quick view

  Leander Classic Klamboe

  Deze prachtige Leander Classic Klamboe is speciaal ontworpen voor het Leander Classic Babybed. De klamboe is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan zowel aan het hoofdeinde als de zijkant gebruikt worden.
  59,-
 • Quick view

  Leander Classic Wieg Klamboe

  Met de Leander Classic Wieg Klamboe creeër je een rustig en comfortabel plekje voor je kindje. De klamboe is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan zowel aan het plafond als aan de wiegstandaard gebruikt worden.
  34,30
 • Quick view

  Leander Linea Klamboe

  Deze prachtige Leander Linea Klamboe is speciaal ontworpen voor het Leander Linea Babybed. De klamboe is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan zowel aan het hoofdeinde als de zijkant gebruikt worden.
  54,-
 • Quick view

  Leander Linea / Luna Klamboe

  Deze Leander Linea / Luna Klamboe is ontworpen voor het Leander Linea en Luna Babybed. De klamboe is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan zowel aan het hoofdeinde als de zijkant gebruikt worden.
  54,-
5 Resultaten
Trustpilot