Meyco klamboe

Via Babypark.nl kun je eenvoudig een klamboe voor het bedje van je kindje bestellen. Op deze pagina vind je ons assortiment met klamboes van het merk Meyco. Meyco klamboes zijn ook verkrijgbaar in één van onze megastores. Heb je een vraag over het gebruik of het bevestigen van een klamboe? Laat het ons dan weten want zowel online als in onze winkels helpen we je graag.

Lees meer...

Een klamboe voor de babykamer

Een klamboe van Meyco is een perfecte aanvulling op de aankleding van de babykamer. Een klamboe is niet noodzakelijk, maar wel een hele mooie toevoeging! Extra leuk wanneer je hebt gekozen voor Meyco bedtextiel, want een Meyco klamboe is verkrijgbaar in dezelde kleurtjes voor een perfecte match. Zodra je kindje oud genoeg wordt om de stof te grijpen door de spijlen van het bedje heen wordt het tijd om de klamboe weer te verwijderen in verband met de veiligheid van je kindje.

Klamboe online bestellen

Via deze pagina is een klamboe heel eenvoudig online te bestellen. Alle bestellingen vanaf 20 euro worden gratis verzonden. Meyco klamboes zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Op deze manier kun je al heel snel van je aankopen gaan genieten, het lukt bijna altijd om je bestelling dezelfde dag nog te verzenden. 

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Meyco Klamboe

    De Meyco Klamboe is een stijlvolle toevoeging aan de baby- of kinderkamer. Hang de klamboe boven het bed of creëer een knus hoekje waar je kindje lekker kan spelen, knutselen of lezen.
1 Resultaten