Stapelgoed klamboes & sluiers

 

Maak de wieg of het ledikant voor je kindje compleet met één van onze mooie Stapelgoed klamboes. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod. Laat je verrassen door de mooie, authentieke uitstraling van deze Stapelgoed klamboes en sluiers.

Lees meer...

 

Waarom een Stapelgoed klamboe of sluier?

Als je aan een wieg denkt, zie je meestal een wieg mét klamboe of sluier voor je. Mét klamboe of sluier ziet een wieg er heel mooi uit. Maar zoals bekend heeft een klamboe of sluier ook een functie. Deze dempt het geluid, zorgt voor minder fel licht en houdt je kindje uit de tocht. Dat geldt ook voor Stapelgoed klamboes en sluiers. Koop vandaag nog een mooi exemplaar online via onze webshop.

 

Over het merk Stapelgoed

Stapelgoed is een heel sfeervol lifestylemerk. Stapelgoed is altijd op zoek naar het authentieke, naar stoere, pure materialen. Ook de Stapelgoed klamboes en sluiers zien er heel authentiek uit. Stapelgoed heeft echt gevoel voor stijl, dat zie je direct. Stapelgoed klamboes en sluiers zijn echte aanraders!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Stapelgoed Frozen Klamboe Wit

    Een decoratieve Stapelgoed hemel waarmee je het hemelbed van de serie Cargo compleet maakt. Je hangt het doek eroverheen, zodat je een soort dak krijgt over het ledikant. Gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal dat een stijlvolle uitstraling aan de babykamer geeft.
    69,95
1 Resultaten