Bo Jungle babynestjes

Een Bo Jungle babynestje geeft je kindje een geborgen gevoel. Je kunt het babynestje meestal al meteen na de geboorte gebruiken. Het handige van een Bo Jungle babynestje is dat je het overal kunt gebruiken. Je kunt het bijvoorbeeld in de box leggen, zodat je kindje een eigen, afgesloten plekje heeft. Ook is een babynestje handig als co-slaper voor onderweg. Een Bo Jungle babynestje is gemaakt van luchtdoorlatend materiaal. De hoes van een Bo Jungle babynestje is te verwijderen en uit te wassen in de wasmachine.

Lees meer...

Een verstelbaar babynestje van Bo Jungle

Een babynestje van Bo Jungle is in veel gevallen in grootte verstelbaar. Zo kun je het babynestje aanpassen aan de grootte van je kindje. Het babynestje bevat ook hoofd- en beenkussentjes die binnenin vast te maken zijn. Onderaan zit een klemsluiting, die het makkelijker maakt om je kindje in het babynestje te verschonen.

Over Bo Jungle

Het vernieuwende Belgische A-merk Bo Jungle ontwerpt hoogwaardige babyartikelen in neutrale kleuren. Het ontwerp van Bo Jungle producten is over het algemeen gebaseerd op de natuur zelf. Het team achter Bo Jungle streeft naar een zo groot mogelijk comfort en de beste zorg voor je kindje voor een correcte prijs. Elke baby verdient immers een zo goed mogelijk start! Wij verkopen meerdere producten van Bo Jungle. Naast Bo Jungle babynestjes hebben wij vaak ook plaspotjes, toilettrainers en wikkeldekens. Alle ontwerpen van Bo Jungle zijn ontwikkeld door Europese productspecialisten met een grote professionele ervaring in de sector van babyartikelen en werden getest door ouders om de kwaliteit en het gebruiksgemak ervan te garanderen. Een Bo Jungle babynestje en andere producten van Bo Jungle bestel je snel en eenvoudig online via Babypark.nl. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, zodat je nooit teveel betaalt.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Bo Jungle Babynestje Grey

    Het Bo Jungle Babynestje Grey is een comfortabel babynestje voor baby’s totdat het zelfstandig kan zitten. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.
    94,99
1 Resultaten
Trustpilot