Sebra babynestje

 

Een Sebra babynestje is een mooie aanvulling op de babyuitzet. Het artikel vind je niet terug op de advieslijst voor de babyuitzet maar is wel super handig om in huis te hebben.

Lees meer...

 

Een babynestje in pasteltinten

De Sebra babynestjes zijn verkrijgbaar in de pasteltinten waar Sebra bekend om staat. Mooie warme kleuren die perfect zijn voor een babyuitzet. De items zijn onderling perfect met elkaar te combineren voor een tof eindresultaat waarbij alle babyspulletjes mooi bij elkaar passen.

 

Sebra online shoppen

De Sebra babynestjes zijn net zoals vrijwel alle andere items van het merk Sebra eenvoudig online te bestellen op Babypark.nl. Binnen enkele muisklikken liggen jouw favoriete items in jouw winkelmandje. Alle bestellingen vanaf €20,- worden gratis bij jou thuisbezorgd.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Sebra Arctic Animals Babynest

  Het Sebra Arctic Animals Babynest is multifunctioneel en biedt jouw kindje overal een knusse en geborgen omgeving. Het babynest is gemakkelijk te verplaatsen en kan o.a. gebruikt worden in de box of kinderwagen.
  99,95
 • Quick view

  Sebra Forest Babynest Grey

  Het Sebra Forest Babynest Grey is multifunctioneel en biedt jouw kindje overal een knusse en geborgen omgeving. Het babynestje is gemakkelijk te verplaatsen en kan o.a. gebruikt worden in de box of kinderwagen.
  99,95
2 Resultaten