Voksi babynestjes

Een Voksi babynestje geeft je kindje een veilig, geborgen gevoel dat hem of haar herinnert aan de baarmoeder. Een babynestje van Voksi komt op allerlei momenten van pas. In principe kun je het overal gebruiken, mits je het babynestje op een vlakke ondergrond legt. Het is bijvoorbeeld fijn om een babynestje in de box te leggen, zodat je kindje een eigen, afgesloten plekje heeft waar het geborgenheid ervaart. Een babynestje van Voksi heeft een ergonomisch design en ligt heel comfortabel.

Lees meer...

Handige eigenschappen van een Voksi babynestje

Voksi babynestjes zijn in principe vanaf de geboorte te gebruiken. Meestal is een Voksi babynestje telkens weer aan te passen aan de grootte van je kindje. Vaak is het babynestje geschikt totdat je kindje ongeveer 7 maanden oud is. Een Voksi babynestje heeft een stevige rand aan de buitenkant. Het materiaal van het nestje is heel ademend, wat zorgt voor een goede doorstroming van de lucht. Het voorkomt ook dat je kindje overmatig gaat transpireren. De vulling is van foam. Aan een Voksi babynestje zitten geen koordjes of touwtjes. De hoes van een Voksi babynestje is afneembaar en wasmachinebestendig.

Over Voksi

Naast Voksi babynestjes verkopen wij meestal ook Voksi voetenzakken. Het team achter Voksi streeft altijd naar het maken van producten van topkwaliteit. Daarbij heeft het gebruik van natuurlijke materialen, zoals wol, dons, veren en katoen, de voorkeur. Bij elk ontwerp is gebruiksvriendelijkheid een belangrijk speerpunt. Tegerlijkertijd streeft het Voksi team ook naar het maken van producten die er mooi uitzien. Enerzijds is er de klassieke Voksi-collectie, anderzijds zijn er ook Voksi-collecties met een speels design. Inmiddels bestaat het merk Voksi al meer dan dertig jaar en hebben meerdere generaties veel plezier gehad van Voksi producten. Babynestjes en andere producten van Voksi zijn online te bestellen via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker weet dat je nooit teveel betaalt.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Voksi Flying Premium Babynestje

    Het stijlvolle Voksi Flying Premium Babynestje is een comfortabel en zacht babynestje voor baby’s vanaf de geboorte dat met je kindje meegroeit. Het babynestje is gemakkelijk overal mee te nemen.
    119,-
1 Resultaten