Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Dekbedden

Polydaun dekbedden kinderkamer

Een dekbed van Polydaun voelt heel comfortabel aan. Wij verkopen Polydaun dekbedden voor kinderen van alle leeftijden, voor elk seizoen. In ons assortiment vind je vaak ook 4-seizoenendekbedden van Polydaun. Deze dekbedden bestaan uit meer dan één onderdeel. In de winter is het dekbed volledig te gebruiken, in andere seizoenen kun je één onderdeel erafhalen. Veel Polydaun dekbedden zijn prima uit te wassen in de wasmachine, soms zelfs op maximaal 60 graden.

Lees meer...

Een Polydaun dekbed voor iedereen

Van Polydaun zijn dekbedden verkrijgbaar voor elk kind. Wij verkopen Polydaun dekbedden voor een kind met specifieke behoeften. Zo is er een Polydaun dekbed voor een kind met een huisstofmijtallergie of voor een kind dat soms overmatig transpireert. De collectie Polydaun dekbedden bevatten basic synthetisch materiaal of exclusief dons. Ieder dekbed uit het assortiment heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en voordelen. Bekijk onze uitgebreide productbeschrijvingen voor specifieke eigenschappen van het dekbed van Polydaun. Op deze pagina vind je ook comfortabele Polydaun hoofdkussens. Door een Polydaun dekbed te combineren met een goed, comfortabel hoofdkussen en de juiste bescherming, zorg je voor een optimaal slaapklimaat.

Over Polydaun

Polydaun is een belangrijke leverancier van kunstvezel dekbedden in de Benelux. Duurzaam en verantwoord produceren vindt Polydaun heel belangrijk. Polydaun maakt alle producten met respect voor het milieu. Onmenselijke arbeidsomstandigheden zijn voor Polydaun ontoelaatbaar. Duurzaamheid en verantwoord ondernemen legt Polydaun niet alleen aan zichzelf op, maar ook aan partners en toeleveranciers waar Polydaun mee te maken heeft. Het Polydaun dekbed van jouw wensen bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, zodat je zeker weet dat je nooit teveel betaalt. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis. Bij besteding vanaf € 20,- betaal je geen verzendkosten.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

29 producten

Populariteit
 • Polydaun Dekbed Pimpernel 4-Seizoenen
  99,95 Adviesprijs 0,-
 • Polydaun Dekbed Joepi 4-Seizoenen
  41,99 Adviesprijs 0,-
 • Polydaun Dekbed Joepi Enkel
  43,95 Adviesprijs 0,-
 • Polydaun Zomerdekbed Katoen Enkel
  39,95 Adviesprijs 0,-
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
  Gratis verzending vanaf 35,-
  Supersnelle levering
 • Polydaun Dekbed Lotta 4-Seizoenen
  135,96 Adviesprijs 0,-
 • Polydaun Dekbed Lotus 4-Seizoenen
  194,95 Adviesprijs 0,-
 • Polydaun Liv 4-Seizoenen Dekbed
  90,75 Adviesprijs 0,-
 • Gratis verzending vanaf 35,-
 • Polydaun Dekbed Pimpernel Enkel
  52,16 Adviesprijs 0,-
Filteren

29 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader