Baby Anne-Cy dekens

 

Een deken is een echte musthave en mag dus niet ontbreken in je babyuitzet. Met een deken kun je zoveel kanten op; je kunt je kindje in een dekentje wikkelen als het koud is, je kunt een deken gebruiken als speelkleed op een harde ondergrond of gebruiken als verschoningsmatje. Bij Babypark vind je diverse dekens in allerlei maten en kleuren.

 

Lees meer...

Zachte Baby Anne-Cy dekens

Van het merk Baby Anne-Cy zijn mooie dekens verkrijgbaar in zachte effen kleuren, maar ook met een fijne print. Er zijn Baby Anne-Cy ledikantdekens te verkrijgen, maar ook Baby Anne-Cy wiegdekens, Baby Anne-Cy wikkeldekens en Baby Anne-Cy gewone dekens. De meeste Baby Anne-Cy dekens zijn gemaakt van 50% katoen en 50% polyester, sommige Baby Anne-Cy dekens zijn uitgevoerd met een teddyvoering waardoor ze nog zachter aanvoelen. Doordat Baby Anne-Cy dekens de juiste dikte hebben blijft je kindje altijd op temperatuur. Baby Anne-Cy dekens zijn wasbaar op 30°C. De Baby Anne-Cy dekens kunnen ook ter decoratie gebruikt worden, bijvoorbeeld als plaid over een bank.

 

Over Baby Anne-Cy

Baby Anne-Cy is een Nederlands merk dat een breed assortiment heeft aan baby accessoires. De producten van Baby Anne-Cy zijn met zorg gemaakt en hebben eigentijdse basiskleuren die je onderling goed kan combineren. Naast Baby Anne-Cy dekens zijn er bij Babypark ook andere Baby Anne-Cy producten verkrijgbaar, zoals Baby Anne-Cy autostoelhoezen- en voetenzakken, Baby Anne-Cy opbergmanden, Baby Anne-Cy zonnekappen en Baby Anne-Cy waskussenhoezen. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
14 Resultaten
 • Quick view

  Baby Anne-Cy Ledikantdeken Bordeaux Blauw 120 x 150 cm

  De Baby Anne-Cy ledikantdeken houd je kindje lekker warm als het in de box, kinderwagen of ledikant ligt. De deken is gemaakt van zacht materiaal met flanellen voering en uitwasbaar in de wasmachine.

  64,95

  38,97

 • Quick view

  Baby Anne-Cy Veer Ledikantdeken Teddy 120 x 150 cm

  Onder deze Baby Anne-Cy Veer ledikantdeken met teddy voering kan je kindje ontspannen liggen en genieten van de optimale warmte. De deken is gemaakt van hoogwaardige materialen en op verschillende manieren te gebruiken.
  74,95
 • Quick view

  Baby Anne-Cy Veer Wiegdeken Flanel 80 x 100 cm

  Onder deze Baby Anne-Cy Veer wiegdeken met flanellen voering kan je kindje ontspannen liggen en genieten van de optimale warmte. De deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en op verschillende manieren te gebruiken.
  49,95
 • Quick view

  Baby Anne-Cy Veer Wiegdeken Teddy 80 x 100 cm

  Onder deze Baby Anne-Cy Veer wiegdeken met teddy voering kan je kindje ontspannen liggen en genieten van de optimale warmte. De deken is gemaakt van hoogwaardige materialen en op verschillende manieren te gebruiken.
  54,95
 • Quick view

  Baby Anne-Cy Veer Ledikantdeken Flanel 120 x 150 cm

  Onder deze Baby Anne-Cy Veer ledikantdeken met flanellen voering kan je kindje ontspannen liggen en genieten van de optimale warmte. De deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en op verschillende manieren te gebruiken.
  69,95
 • Quick view

  Baby Anne-Cy Butterfly Ledikantdeken 120 x 150 cm

  Onder deze Baby Anne-Cy Butterfly ledikantdeken zal je kindje heerlijk warm liggen in een ledikant, box of kinderwagen. De deken is gemaakt van zachte materialen en is afgewerkt met blauw stiksel.
  48,97
 • Quick view

  Baby Anne-Cy Nice Ledikantdeken Kabel 120 x 150 cm

  Onder deze Baby Anne-Cy Nice ledikantdeken zal je kindje heerlijk warm liggen in een ledikant, box of kinderwagen. De deken is gemaakt van zachte materialen en beschikt over een teddy voering.
  69,95
 • Quick view

  Baby Anne-Cy Herringbone Ledikantdeken Puglia

  De Baby Anne-Cy Herringbone Ledikantdeken Puglia is een fijne deken die gebruikt kan worden in de wieg of reiswieg. De ledikantdeken heeft een visgraatstructuur en is gemaakt van hoogwaardige materiaal.
  74,95
 • Quick view

  Baby Anne-Cy Butterfly Cable Ledikantdeken 120 x 150 cm

  Onder deze Baby Anne-Cy Butterfly ledikantdeken zal je kindje heerlijk warm liggen in een ledikant, box of kinderwagen. De deken is gemaakt van zachte materialen en is volledig afgewerkt met stiksel.
  64,95
 • Quick view

  Baby Anne-Cy Marseille Wiegdeken Kabel Grijs 80 x 100 cm

  Onder deze Baby Anne-Cy Marseille wiegdeken zal je kindje heerlijk warm liggen in de wieg, box of kinderwagen. De deken is gemaakt van zachte materialen en beschikt over een teddy voering.
  49,95
 • Quick view

  Baby Anne-Cy Herringbone Wiegdeken Bologna

  De Baby Anne-Cy Herringbone Wiegdeken Bologna is een fijne deken die gebruikt kan worden in de wieg of reiswieg. De wiegdeken heeft een visgraatstructuur en is gemaakt van hoogwaardige materiaal.
  54,95
 • Quick view

  Baby Anne-Cy Wiegdeken Butterfly 80 x 100 cm

  De deken is gemaakt van een jeans blauwe jersey vlinderkabel met een zachte witte teddy voering. De deken is aan alle zijden afgewerkt met een blauw stiksel. Bij deze deken zijn bijpassende lakens te combineren.
  49,95
 • Quick view

  Baby Anne-Cy Butterfly Cable Wiegdeken 80 x 100 cm

  De deken is gemaakt van een jeans blauwe jersey vlinderkabel met een zachte witte flanellen voering. De deken is aan alle zijden afgewerkt met een blauw stiksel. Bij deze deken zijn bijpassende lakens te combineren.
  44,95
 • Quick view

  Baby Anne-Cy Florence Wiegdeken Roze 70 x 75 cm

  Onder deze Baby Anne-Cy wiegdeken zal je kindje heerlijk en comfortabel liggen in de wieg, box of kinderwagen. De wiegdeken is gemaakt van zachte en hoogwaardige materialen en beschikt over een rand met roezels.
  49,95
14 Resultaten