Bamboom dekens

 

Wat echt niet kan ontbreken op het babyuitzetlijstje is een deken. Een deken is multifunctioneel. Het beschermt je kindje tegen de kou, je kindje kan er fijn op spelen en wanneer je een luier moet verschonen kan je een deken gebruiken als ondergrond. Bij Babypark vind je diverse dekens in allerlei maten en kleuren.

 

Lees meer...

Bamboom dekens van bamboe

Een Bamboom deken is gemaakt van biologische bamboe. Bamboe heeft als voordeel dat het drie tot vier keer meer vocht opneemt dan katoen, luchtdoorlatend is en niet veel bacteriën aantrekt. Je kindje zal onder een Bamboom deken minder snel zweten omdat bamboe een open celstructuur heeft waardoor er gemakkelijk lucht wordt doorgelaten. Bamboe beschermt verder tegen UV-straling en heeft thermische eigenschappen. Een Bamboom deken is wasbaar op 40°C. Bamboom dekens zijn verkrijgbaar in mooie zachte kleuren en verschillende dessins, zoals een wafelstructuur of een streepdessin.

 

Over Bamboom

Het merk Bamboom is opgericht in 2012 door de Nederlandse Pascalle de Jongh die in Italië woont. De collectie van Bamboom is te verkrijgen bij Babypark. Naast Bamboom dekens zijn er ook BamBoom voedingskussens, Bamboom mutsjes, Bamboom boxkleden en Bamboom slaapzakken. Op de website vind je de actuele producten van Bamboom. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Bamboom Soft Stone Wiegdeken Dubbel 75 x 100 cm

  Onder deze Bamboom Soft Stone Wiegdeken Dubbel 75 x 100 cm kan je kindje ontspannen liggen en genieten van de optimale warmte. De deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal wat heerlijk zacht aanvoelt.
  66,-
 • Quick view

  Bamboom Happy Enkel Wiegdeken 75 x 100 cm

  Onder de Bamboom Happy Enkel Wiegdeken 75 x 100 cm kan je kindje ontspannen liggen. De deken is gemaakt van hoogwaardige materialen en op verschillende manieren te gebruiken. Een echte musthave voor de zomer!
  31,-
 • Quick view

  Bamboom Gebreide Wiegdeken 75 x 100 cm

  Onder deze Bamboom Gebreide Wiegdeken 75 x 100 cm kan je kindje ontspannen liggen en genieten van de optimale warmte. De deken is gemaakt van hoogwaardige materialen en op verschillende manieren te gebruiken.
  52,95
 • Quick view

  Bamboom Happy Dubbel Ledikantdeken 100 x 150 cm

  De Bamboom Happy Dubbel Ledikantdeken 100 x 150 cm is een stijlvolle deken gemaakt van hoogwaardig materiaal. De deken heeft een ademend vermogen en zorgt ervoor dat je kindje op temperatuur blijft.
  80,-
 • Quick view

  Bamboom Gebreid Dubbel Ledikantdeken Soft Stone 100 x 150 cm

  De Bamboom Gebreid Dubbel Ledikantdeken Soft Stone 100 x 150 cm is een stijlvolle deken gemaakt van biologische bamboe materiaal. Ook is dit stijlvolle dekentje van Bamboom leuk als decoratie te gebruiken.
 • Quick view

  Bamboom Happy Dubbel Wiegdeken 75 x 100 cm

  Onder deze Bamboom Happy Dubbel Wiegdeken 75 x 100 cm kan je kindje ontspannen liggen en genieten van de optimale warmte. De deken is gemaakt van hoogwaardige materialen en op verschillende manieren te gebruiken.
  59,-
 • Quick view

  Bamboom Soft Stone Wiegdeken Zomer 75 x 100 cm

  De Bamboom Soft Stone Wiegdeken Zomer 75 x 100 cm is een deken gemaakt van hoogwaardig materiaal. Het dekentje is niet alleen in de wieg te gebruiken, maar bijvoorbeeld ook in de box of de kinderwagen.
  42,95
 • Quick view

  Bamboom Soft Stone Ledikantdeken Zomer 100 x 150 cm

  De Bamboom Soft Stone Ledikantdeken Zomer 100 x 150 cm is een stijlvolle deken gemaakt van hoogwaardig materiaal. Dit dekentje is te gebruiken in het ledikant, maar bijvoorbeeld ook in de box of kinderwagen.
  50,95
 • Quick view

  Bamboom Soft Stone Wiegdeken

  Onder deze Bamboom Soft Stone Wiegdeken kan je kindje ontspannen liggen en genieten van de optimale warmte. De stijlvolle deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal wat heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt.
  66,-
9 Resultaten
Trustpilot