Briljant Baby dekens

Een deken van Briljant Baby is meestal gemaakt van honderd procent katoen en geeft je kindje een groot comfort. Een deken van Briljant Baby is vaak bedoeld voor een ledikant of wieg, maar is ook goed te gebruiken in de box of kinderwagen. De meeste Briljant Baby dekens zijn bestand tegen de wasmachine. Meer informatie hierover vind je in de uitgebreide productbeschrijvingen. Onze Briljant Baby dekens zijn verkrijgbaar in meerdere tinten die helemaal van deze tijd zijn.

Lees meer...

Een Briljant Baby ledikantdeken als plaid

Ook nadat een Briljant Baby ledikantdeken voor je kindje te klein geworden is, komt deze goed van pas. Het bijvoorbeeld leuk om een Briljant Baby ledikantdeken voor de sier te gebruiken. Leg de Briljant Baby deken bijvoorbeeld als een plaid over de leuning van een bank over het voeteinde van een bed.

Over Briljant Baby

Het bedrijf achter Briljant Baby doet er alles aan om zo comfortabel mogelijk bedtextiel te maken, zodat jouw kindje goed kan slapen. Kleine kinderen hebben een goede nachtrust nodig. Hun lichaam is nog volop in ontwikkeling, en daardoor is veel rust essentieel. Goed bedtextiel is daarbij belangrijk. Naast Briljant Baby dekens, vind je in onze webshop onder meer ook slaapzakken, wieglakens en ledikantlakens. Sommige Briljant Baby dekens zijn goed te combineren met Briljant Baby lakens. Het is de moeite waard om ook eens ons complete assortiment van Briljant Baby te bekijken! Briljant Baby dekens bestel je eenvoudig online via onze webshop. Wij bezorgen je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis. Wij vinden het belangrijk dat je meteen van je aankoop kunt genieten. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt.

Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Briljant Baby Pique Winter Wiegdeken

  De stijlvolle Briljant Baby Pique Winter Wiegdeken is een deken gemaakt van hoogwaardig materiaal. De zachte deken heeft een ademend vermogen en zorgt ervoor dat je kindje op temperatuur blijft.
  29,95
 • Quick view

  Briljant Baby Pique Winter Ledikantdeken

  De stijlvolle Briljant Baby Pique Winter Ledikantdeken is een deken gemaakt van hoogwaardig materiaal. De zachte deken heeft een ademend vermogen en zorgt ervoor dat je kindje op temperatuur blijft.
  44,95
 • Quick view

  Briljant Baby Pique Zomer Deken 100 x 150 cm

  Onder de Briljant Baby Pique Zomer Deken 100 x 150 cm zal je kindje heerlijk slapen. De stijlvolle deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook worden gebruikt als decoratie in de slaap- of woonkamer.
  32,95
 • Quick view

  Briljant Baby Nijntje Deken 100 x 150 cm

  Onder de Briljant Baby Nijntje Deken 100 x 150 cm zal je kindje heerlijk slapen. De stijlvolle deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook worden gebruikt als decoratie in de slaapkamer.
  42,95
 • Quick view

  Briljant Baby Nijntje Deken 75 x 100 cm

  Onder de Briljant Baby Nijntje Deken 75 x 100 cm zal je kindje heerlijk slapen. De stijlvolle deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook worden gebruikt als decoratie in de slaapkamer.
  34,95
 • Quick view

  Briljant Baby Pique Zomer Deken 75 x 100 cm

  Onder de Briljant Baby Pique Zomer Deken 75 x 100 cm zal je kindje heerlijk slapen. De stijlvolle deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook worden gebruikt als decoratie in de slaap- of woonkamer.
  19,95
 • Quick view

  Briljant Baby Pique Winter Deken Stone Green 100 x 150 cm

  Onder de Briljant Baby Pique Winter Deken Stone Green 100 x 150 cm zal je kindje heerlijk slapen. De stijlvolle deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook worden gebruikt als decoratie in de slaap- of woonkamer.
  57,95
 • Quick view

  Briljant Baby Pique Zomer Ledikantdeken Terra 100 x 150 cm

  Onder de Briljant Baby Pique Zomer Ledikantdeken Terra 100 x 150 cm zal je kindje heerlijk slapen. De stijlvolle deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook worden gebruikt als decoratie in de slaap- of woonkamer.

  35,95

  32,95

 • Quick view

  Briljant Baby Pique Zomer Deken Stone Green 100 x 150 cm

  Onder de Briljant Baby Pique Zomer Deken Stone Green 100 x 150 cm zal je kindje heerlijk slapen. De stijlvolle deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook worden gebruikt als decoratie in de slaap- of woonkamer.

  37,95

  32,95

 • Quick view

  Briljant Baby Pique Zomer Deken Stone Green 75 x 100 cm

  Onder de Briljant Baby Pique Zomer Deken Stone Green 75 x 100 cm zal je kindje heerlijk slapen. De stijlvolle deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook worden gebruikt als decoratie in de slaap- of woonkamer.

  22,95

  19,95

 • Quick view

  Briljant Baby Pique Zomer Wiegdeken Terra 75 x 100 cm

  Onder de Briljant Baby Pique Zomer Wiegdeken Terra 75 x 100 cm zal je kindje heerlijk slapen. De deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook worden gebruikt als decoratie in de slaap- of woonkamer.

  22,95

  19,95

11 Resultaten