Cam Cam dekens

Geef je kindje een comfortabele Cam Cam deken in zachte, rustgevende tinten. Meestal verkopen wij Cam Cam dekens van verschillende afmetingen. Sommige Cam Cam dekens zijn bedoeld voor een wieg of ledikant, andere voor een normaal eenpersoonsbed.

Over Cam Cam

Het Deense merk Cam Cam is geïnspireerd door de Franse, Japanse en Scandinavische cultuur.  Het design is heel minimalistisch. Cam Cam gebruikt veel effen stofjes of stofjes met een heel eenvoudig patroontje. De kleuren en de stofjes zijn overigens wel met grote zorg uitgekozen. Al met al stralen Cam Cam producten veel rust uit, wat heel fijn is voor je kindje. Lees meer...

Cam Cam dekens als decoratie

Een Cam Cam deken is ook leuk als decoratie in bijvoorbeeld de woonkamer. De dekens zien er zó leuk uit dat deze prima passen bij hedendaagse wooninterieurs. Sommige Cam Cam dekens zijn ook heerlijk om op de bank te gebruiken, bijvoorbeeld als je het koud hebt. Cam Cam dekens zijn dus ideaal in allerlei situaties.

Lees minder...
12 Resultaten
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Leaf Knit Wiegdeken Natural 80 x 100 cm

  De stijlvolle en praktische Cam Cam Copenhagen Leaf Knit Wiegdeken Natural 80 x 100 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. De deken kan gebruikt worden in de wieg, box of kinderwagen.
  60,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Forest Deken 100 x 100 cm

  De stijlvolle en praktische Cam Cam Copenhagen Forest Deken 100 x 100 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. De heerlijke deken kan gebruikt worden in de wieg, box of kinderwagen.
  49,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Windflower Deken Creme 100 x 100 cm

  De stijlvolle Cam Cam Copenhagen Windflower Deken Creme 100 x 100 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. De heerlijke deken kan gebruikt worden in de wieg, box of kinderwagen.
  49,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Windflower Deken Cream 90 x 120 cm

  De stijlvolle en praktische Cam Cam Copenhagen Windflower Deken Cream 90 x 120 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. De deken kan gebruikt worden in de wieg, box of kinderwagen.
  60,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Green Leaves Deken 100 x 100 cm

  De stijlvolle en praktische Cam Cam Copenhagen Green Leaves Deken 100 x 100 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. De heerlijke deken kan gebruikt worden in de wieg, box of kinderwagen.
  49,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Lierre Deken 100 x 100 cm

  De stijlvolle en praktische Cam Cam Copenhagen Lierre Deken 100 x 100 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. De heerlijke deken kan gebruikt worden in de wieg, box of kinderwagen.
  49,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Deken 100 x 100 cm

  Onder de Cam Cam Copenhagen Deken 100 x 100 cm zal je kindje heerlijk slapen. De deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook worden gebruikt als decoratie in de slaap- of woonkamer of als deken in de kinderwagen.
  49,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Leaf Knit Wiegdeken Sand 80 x 100 cm

  De stijlvolle en praktische Cam Cam Copenhagen Leaf Knit Wiegdeken Sand 80 x 100 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. De deken kan gebruikt worden in de wieg, box of kinderwagen.
  60,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Aurora Deken 90 x 120 cm

  De stijlvolle en praktische Cam Cam Copenhagen Aurora Deken 90 x 120 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. De multifunctionele deken kan gebruikt worden in de wieg, box of kinderwagen.
  60,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Poppies Deken 100 x 100 cm

  De stijlvolle en praktische Cam Cam Copenhagen Poppies Deken 100 x 100 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. De heerlijke deken kan gebruikt worden in de wieg, box of kinderwagen.
  49,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Aurora Deken 100 x 100 cm

  De stijlvolle en praktische Cam Cam Copenhagen Aurora Deken 100 x 100 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. De heerlijke deken kan gebruikt worden in de wieg, box of kinderwagen.
  49,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Leaves Deken Caramel 90 x 120 cm

  De stijlvolle en praktische Cam Cam Copenhagen Leaves Deken Caramel 90 x 120 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. De deken kan gebruikt worden in de wieg, box of kinderwagen.
  60,-
12 Resultaten
Trustpilot