Ezpz dekens

Geef je kindje warmte en geborgenheid met een Ezpz baby deken. Een Ezpz baby deken gebruik je bijvoorbeeld als wiegdeken. Ook in de kinderwagen of in de box komt een Ezpz baby deken goed van pas. Is je kindje te groot geworden voor een baby deken? Dan kun je de deken ook gebruiken om de woonkamer of slaapkamer te verfraaien. Je legt de Ezpz wiegdeken bijvoorbeeld als plaid aan het voeteinde van een bed of hangt deze over een stoel.

Lees meer...

Meer details van Ezpz wiegdekens

Vrijwel alle Ezpz wiegdekens bestaan volledig uit katoen. Dit materiaal voelt heel prettig aan voor je kindje. De meeste Ezpz dekens zijn 100 x 80 cm. Ezpz dekens zijn in een mooi patroon gehaakt of gebreid. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Bekijk voor meer informatie de uitgebreide productbeschrijvingen bij de Ezpz dekens op onze webshop.

Over Ezpz

Ezpz staat voor "eazypeazy". De Ezpz artikelen maken het leven met je kindje namelijk nog een stukje leuker en makkelijker. Een leuk en superhandig product van Ezpz is de mat met bord of kom. Deze matten zijn gemaakt van siliconen, waardoor deze redelijk vast op tafel blijven liggen. Je kindje kan het bord of de kom dus niet zomaar omver gooien. De matten zijn namelijk stapelbaar zodat je heel makkelijk een aantal matten tegelijk mee kunt nemen van de keuken naar de eettafel. In de productbeschrijvingen van de matten vind je meestal de afmetingen. Zo kun je vooraf bekijken of het eetblad bij de kinderstoel van je kindje groot genoeg is voor de matten. Jouw gewenste Ezpz wiegdekens bestel je snel en eenvoudig

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Lulujo Dekentje 80 x 100 cm

    Onder dit Lulujo Dekentje 80 x 100 cm kan je kindje heerlijk gaan slapen. Het gebreide dekentje voelt lekker zacht aan en is geschikt voor in de wieg, ledikant, box en kinderwagen.
    18,99
1 Resultaten