Koeka dekens

Maak de kamer van je kindje compleet met een zachte en comfortabele Koeka baby deken. Je hoeft maar één item uit de Koeka bedtextiel collectie uit te proberen en je bent verkocht. Koeka dekens voelen heel zacht aan. Hier word je meteen enthousiast van. Daarnaast zien Koeka dekens er ook fantastisch uit. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere, trendy kleuren. Een Koeka deken voor een baby is heel goed te combineren met allerlei interieurs. Gebruik je het dekentje niet meer voor de babykamer, dan kun je het ook altijd nog gebruiken als accessoire in bijvoorbeeld de woonkamer. Het is bijvoorbeeld leuk om een Koeka baby deken als plaid over de bank te hangen. De dekens van Koeka hebben vaak een mooie wafelstructuur en de tinten zijn helemaal van deze tijd. Lees meer...

Een praktische en comfortabele Koeka deken voor je baby

Een Koeka dekentje voor een baby is meestal gemaakt van katoen en voelt lekker zacht aan voor je kindje. Vrijwel elke Koeka baby deken is bijzonder zacht en ademend. Dankzij deze eigenschappen ligt je kindje onder een Koeka dekentje voor een baby heel comfortabel. De ademende eigenschappen bevorderen een goede hygiëne en zorgen ervoor dat je kindje niet overmatig gaat transpireren. Koeka dekens zijn uitwasbaar in de wasmachine, meestal op maximaal 30°C. Ook na een aantal wasbeurten ziet een Koeka baby deken er meestal nog heel mooi uit.

Over Koeka

Koeka maakt mooie en heerlijke zachte textielproducten voor de allerkleinsten. Naast Koeka baby dekens verkopen wij bijvoorbeeld ook lakens, slaapzakken, voetenzakken en wikkeldekens. Ook speendoeken, slabbetjes en boxkleden behoren tot het assortiment van Koeka. Bekijk ook eens ons volledige Koeka assortiment en laat je verrassen door alle mooie en handige producten! Een koeka deken voor een baby en andere Koeka items bestel je snel en gemakkelijk online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijs Garantie en een snelle levering!Lees minder...
34 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Koeka Antwerp Ledikantdeken Wafel / Flanel

  Met de Koeka Antwerp Ledikantdeken Wafel / Flanel zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De zachte deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en te gebruiken voor in het ledikant, box of op de bank.
 • Quick view

  Koeka Oslo Ledikantdeken Wafel / Teddy

  Met de Koeka Oslo Ledikantdeken Wafel / Teddy zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De zachte deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en te gebruiken voor in het ledikant, box of op de bank.
 • Quick view

  Koeka Oslo Wiegdeken Wafel / Teddy

  Met de Koeka Oslo Wiegdeken Wafel / Teddy zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De zachte deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en te gebruiken voor in de wieg box of op de bank.
 • Quick view

  Koeka Antwerp Wiegdeken Wafel / Flanel

  Met de Koeka Antwerp Wiegdeken Wafel / Flanel zal je kindje veilig en comfortabel kunnen slapen. De zachte wiegdeken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en te gebruiken voor in de wieg, box of op de bank.
 • Quick view

  Koeka Lewis Teddy Ledikantdeken Hazel

  Met de stijlvolle Koeka Lewis Teddy Ledikantdeken Hazel zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De zachte deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en te gebruiken voor in het ledikant, box of op de bank.
  74,95
 • Quick view

  Koeka Runa Teddy Wiegdeken

  Met de Koeka Runa Teddy Wiegdeken zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De zachte deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal, voelt zacht aan en is te gebruiken voor in de wieg box of op de bank.
 • Quick view

  Koeka Runa Teddy Ledikantdeken

  Met de Koeka Runa Teddy Ledikantdeken zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De zachte deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en te gebruiken voor in het ledikant, box of op de bank.
  74,95
 • Quick view

  Koeka Vienna Dekbedovertrek 100 x 135 cm

  Het Koeka Vienna Dekbedovertrek 100 x 135 cm is een stijlvol overtrek dat je goed kan combineren in de kinderkamer. Het overtrek is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd met kussensloop.
  69,95
 • Quick view

  Koeka Vigo Teddy Ledikantdeken

  Met het Koeka Vigo Teddy Ledikantdeken zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De zachte deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en te gebruiken voor in het ledikant, box of op de bank.

  74,95

  63,71

 • Quick view

  Koeka Vigo Ledikantdeken

  Met het Koeka Vigo Ledikantdeken zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De zachte deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en te gebruiken voor in het ledikant, box of op de bank.

  69,95

  59,46

 • Quick view

  Koeka Vigo Teddy Wiegdeken

  Met de Koeka Vigo Teddy Wiegdeken zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De zachte deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal, voelt zacht aan en is te gebruiken voor in de wieg box of op de bank.

  55,-

  46,71

 • Quick view

  Koeka Portobello Reversible Wiegdeken Hazel

  Met de Koeka Portobello Reversible Wiegdeken Hazel zal je kindje comfortabel slapen. De zachte deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal, voelt zacht aan en is te gebruiken voor in de wieg box of op de bank.
  49,95
 • Quick view

  Koeka Portobello Reversible Ledikantdeken Hazel

  Met de Koeka Portobello Reversible Ledikantdeken Hazel zal je kindje comfortabel slapen. De zachte deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal, voelt zacht aan en is te gebruiken voor in het ledikant of in de box.
  69,95
 • Quick view

  Koeka Vigo Wiegdeken

  Met de Koeka Vigo Wiegdeken zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De zachte deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal, voelt zacht aan en is te gebruiken voor in de wieg box of op de bank.

  49,95

  42,46

 • Quick view

  Koeka Lewis Teddy Wiegdeken Hazel

  Met de Koeka Lewis Teddy Wiegdeken Hazel zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De zachte deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal, voelt zacht aan en is te gebruiken voor in de wieg box of op de bank.
  54,95
 • Quick view

  Koeka Portobello Teddy Wiegdeken Hazel

  Met de Koeka Portobello Teddy Wiegdeken Hazel zal je kindje comfortabel slapen. De zachte deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal, voelt zacht aan en is te gebruiken voor in de wieg box of op de bank.
  59,95
 • Quick view

  Koeka Vik Flanel Wiegdeken

  Met de Koeka Vik Flanel Wiegdeken zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De zachte deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal, voelt zacht aan en is te gebruiken voor in de wieg box of op de bank.
 • Quick view

  Koeka Riga Reversible Wiegdeken

  Met de Koeka Riga Reversible Wiegdeken zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De zachte deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal, voelt zacht aan en is te gebruiken voor in de wieg box of op de bank.
  44,95
 • Quick view

  Koeka Lace Elba Wiegdeken

  Met de Koeka Lace Elba Wiegdeken zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De zachte deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal, voelt zacht aan en is te gebruiken voor in de wieg box of op de bank.

  Normale prijs: 46,71

  Special Price 29,95

 • Quick view

  Koeka Lace Elba Ledikantdeken

  Met het stijlvolle Koeka Lace Elba Ledikantdeken zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De zachte deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en te gebruiken voor in het ledikant, box of op de bank.
 • Quick view

  Koeka Vik Flanel Ledikantdeken

  Met het stijlvolle Koeka Vik Flanel Ledikantdeken zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De zachte deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en te gebruiken voor in het ledikant, box of op de bank.
 • Quick view

  Koeka Au Jour Le Jour Wiegdeken

  Met de Koeka Au Jour Le Jour Wiegdeken zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De zachte deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal, voelt zacht aan en is te gebruiken voor in de wieg box of op de bank.

  49,95

  46,71

 • Quick view

  Koeka Cairo Flanel Wiegdeken

  Met de Koeka Cairo Flanel Wiegdeken zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De zachte deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal, voelt zacht aan en is te gebruiken voor in de wieg box of op de bank.
 • Quick view

  Koeka Riga Reversible Ledikantdeken

  Met het Koeka Riga Reversible Ledikantdeken zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De zachte deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en te gebruiken voor in het ledikant, box of op de bank.
  49,95
34 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot