Little Tulip dekens

 

Geef je kindje een heerlijke, zachte Little Tulip deken. Veel Little Tulip dekens zijn gemaakt van katoen en gevoerd met warme teddystof. Het voordeel van teddystof is dat het niet statisch is en heel goed lucht doorlaat.

Lees meer...

 

Little Tulip dekens voor elk moment

Een Little Tulip deken is lang niet alleen handig voor in de wieg of het ledikant. Ook tijdens een relaxmomentje op de bank of als je met je kindje onderweg bent, is een Little Tulip deken heel fijn. Een Little Tulip deken komt altijd wel van pas. Eventueel gebruik je de deken als decoratie in de woonkamer.

 

Over Little Tulip

Little Tulip is een Nederlands merk van bedtextiel en andere lifestyleproducten voor kinderen. Kwaliteit en een mooi design staan bij Little Tulip hoog in het vaandel. Ook vindt Little Tulip het belangrijk dat alle Little Tulip dekens en ander bedtextiel zo comfortabel mogelijk zijn. Kinderen brengen veel tijd slapend door. Een goede deken is dan ook heel belangrijk.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Little Tulip Deken / Plaid Teddy Cafe Latte 130 x 170 cm

    Het Little Tulip Deken / Plaid Teddy Cafe Latte 130 x 170 cm is lekker zacht en gevoerd met off white teddystof. Het is gemaakt van katoen waardoor het niet statisch is en mooi ademt. Het plaid is wasbaar op 30 graden.
    89,95
1 Resultaten