Mats & Merthe dekens

 

Maak het wiegje of ledikantje van je kindje compleet met een Mats & Merthe deken. Deze dekens bestaan meestal voor 100% uit katoen en voelen lekker comfortabel aan. Mats & Merthe dekens zijn verkrijgbaar in meerdere, trendy kleuren. Verder zijn veel Mats & Merthe dekens mooi vormgegeven met geweven motiefjes.

 

Lees meer...

Mats & Merthe wiegdekens en ledikantdekens

Mats & Merthe wiegdekens zijn meestal 75 x 100 cm, Mats & Merthe ledikantdekens 100 x 150 cm. Veel Mats & Merthe dekens zijn aan de binnenkant gebrushed, waardoor deze extra zacht aanvoelen. Dat is heel prettig voor de kwetsbare huid van je kindje. Een Mats & Merthe wiegdeken is niet alleen fijn voor in de wieg. Hij kan ook voor andere doeleinden gebruikt worden.

 

Over Mats & Merthe

Mats & Merthe is een Nederlands merk van hoogwaardige en luxe babydekens. Kwaliteit is voor Mats & Merthe heel belangrijk. Verder gebruikt Mats & Merthe zoveel mogelijk natuurlijke materialen. Mats & Merthe is geïnspireerd door Nederland. Je vindt dan ook in elke Mats & Merthe deken “a nice touch of Dutch” terug.Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Mats & Merthe Hearts Wiegdeken

  Het Mats & Merthe wiegdeken Hearts is gemaakt van 100% katoen en wasbaar in de wasmachine. Deze leuke deken met hartjes is te gebruiken in wieg, in de box of in de kinderwagen.
  25,-
 • Quick view

  Mats & Merthe Hearts Ledikantdeken Blue

  Het Mats & Merthe Hearts ledikantdeken is gemaakt van 100% katoen en wasbaar in de wasmachine. Deze leuke deken met hartjes is te gebruiken in het ledikant, in de box of als speelkleed.

  69,99

  35,-

2 Resultaten