Mundo Melocotón dekens

 

Een deken is een ideaal product. Wanneer je kindje het koud krijgt kan je hem of haar er mooi in wikkelen. Verder kan een deken dienen als (speel)kleed en als ondergrond bij het verschonen van een vieze luier. Bij Babypark zijn er diverse dekens in allerlei maten en kleuren te verkrijgen.

 

Lees meer...

Mundo Melocotón dekens ook als decoratie

Laat je kindje slapen onder een hippe, extra zachte Mundo Melocotón deken. Veel Mundo Melocotón dekens zijn gemaakt van velours, een stof die heerlijk zacht aanvoelt. Deze stof is ook ademend, zodat je kindje het minder snel te warm krijgt. Mundo Melocotón dekens zien er zó smaakvol uit dat deze ook heel leuk zijn als decoratie. Sommige Mundo Melocotón dekens zijn aan beide zijden anders van kleur. Dat zorgt voor een mooi effect. Leg de Mundo Melocotón deken bijvoorbeeld als plaid over de leuning van een bank.

 

Over Mundo Melocotón

Mundo Melocotón is een Belgisch merk van textielproducten voor baby’s en jonge kinderen. Opvallend aan Mundo Melocotón is het kleurgebruik. De harde, hippe kleuren van dit label komen heel stoer over. Bij Babypark zijn er naast Mundo Melocotón dekens ook andere producten van Mundo Melocotón te vekrijgen zoals Mundo Melocotón wiegovertrekken en Mundo Melocotón ledikantlakens. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Mundo Melocotón Mar I Mar Winter Wiegdeken Indigo 75 x 95 cm

    Met de Mundo Melocotón Mar I Mar Winter Wiegdeken Indigo 75 x 95 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en te gebruiken voor in het ledikant, box of op de bank.
    64,95
1 Resultaten