Poetreekids dekens

Maak het ledikant of de wieg voor je kindje compleet met een Poetreekids deken. Onze Poetreekids dekens zijn lekker warm voor je kindje. Meestal kun je deze het beste combineren met een laken. Veel Poetreekids dekens zijn geschikt voor elk seizoen. Dat is natuurlijk ideaal.
Lees meer...

Gebreide Poetreekids dekens voor elk seizoen

Onze Poetreekids dekens zien er stuk voor stuk heel stijlvol uit. De meeste Poetreekids dekens zijn gebreid. Dat geeft deze dekens een extra knusse uitstraling. Sommige dekens zijn gebreid in een kabelstructuur, wat zorgt voor een klassieke look.

Poetreekids dekens als decoratie

Poetreekids dekens zijn niet alleen fijn als beddengoed. Je kunt deze ook gebruiken als decoratie in bijvoorbeeld de woonkamer. Veel Poetreekids dekens zijn heel geschikt als sprei op de bank. Poetreekids dekens zijn uitgevoerd in allerlei, hippe tinten die perfect passen bij hedendaagse wooninterieurs. Koop vandaag nog een leuke Poetreekids deken online via onze webshop en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice!

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Poetree Kids Chevron Wiegdeken 80 x 100 cm

  Deze Poetree Kids Chevron Wiegdeken 80 x 100 cm is stijlvol en ook erg geschikt als decoratie in de woonkamer. Verder is de deken gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  54,95
 • Quick view

  Poetree Kids Sparkles Gebreide Deken

  Deze Poetree Kids Sparkles Gebreide Deken is stijlvol en ook erg geschikt als decoratie in de woonkamer. Verder is de deken gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
 • Quick view

  Poetree Kids Sparkles Ledikantdeken 100 x 140 cm

  Deze Poetree Kids Sparkles Ledikantdeken 100 x 140 cm is stijlvol en ook erg geschikt als decoratie in de woonkamer. Verder is de deken gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.

  Normale prijs: 85,-

  Special Price 79,95

 • Quick view

  Poetree Kids Chevron Ledikantdeken 100 x 140 cm

  Deze Poetree Kids Chevron Ledikantdeken 100 x 140 cm is stijlvol en ook erg geschikt als decoratie in de woonkamer. Verder is de deken gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.

  Normale prijs: 85,-

  Special Price 79,95

 • Quick view

  Poetree Kids Chevron Ledikantdeken Denim Blue 100 x 140 cm

  Deze Poetree Kids Chevron Ledikantdeken Denim Blue 100 x 140 cm is stijlvol en ook erg geschikt als decoratie in de woonkamer. Verder is de deken gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  79,95
 • Quick view

  Poetree Kids Chevron Wiegdeken Denim Blue 80 x 100 cm

  Deze Poetree Kids Chevron Wiegdeken Denim Blue 80 x 100 cm is stijlvol en ook erg geschikt als decoratie in de woonkamer. Verder is de deken gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  54,95
6 Resultaten