Baby’s Only hoofdbeschermers

Een Baby’s Only hoofdbeschermer geeft je kindje extra veiligheid in bed. Dankzij een hoofdbeschermer heeft je kindje geen last van harde randen en spijlen. Het is mogelijk om een Baby’s Only hoofdbeschermer uit te zoeken die past bij de stijl van het ledikant en het beddengoed van je kindje. Op deze pagina tref je ons complete assortiment Baby’s Only hoofdbeschermers aan.

Lees meer...

Eigenschappen van een Baby’s Only bedomrander

Een Baby’s Only hoofdbeschermer of bedomrander is meestal gemaakt van katoen en acryl. In de meeste gevallen is het mogelijk om de Baby’s Only bedomrander uit te wassen in de wasmachine. Meestal kan dit zelfs op maximaal 60 graden. Bekijk voor meer informatie de uitgebreide productbeschrijving bij de desbetreffende Baby’s Only bedomrander op deze pagina.

Over Baby’s Only

Baby’s Only is een leuk label van eigentijds breiwerk voor baby’s. Naast gebreide producten vind je in ons assortiment van Baby’s Only ook niet-gebreide items, waaronder wieglakens. Alle items zijn helemaal van deze tijd en hebben tegelijkertijd ook een tijdloze uitstraling. Je kunt Baby’s Only hoofdbeschermers en andere producten dus lange tijd gebruiken. Baby’s Only boxkleden, opbergmandjes, waskussenhoezen en muziekdoosjes zijn stuk voor stuk echte blikvangers in de kamer van je kindje. Steeds weer vind je nieuwe collecties van Baby’s Only op onze webshop, zodat jij je hart kunt ophalen aan zoveel mooie accessoires en verzorgingsartikelen. Baby’s Only producten zijn meestal heel goed met elkaar te combineren. Jouw gewenste Baby’s Only hoofdbeschermer bestel je eenvoudig online via onze webshop. Wij bezorgen jouw bestelling zo snel mogelijk bij je thuis. Indien jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur bereikt, bezorgen wij de bestelde artikelen in de meeste gevallen morgen al bij je thuis. Voorwaarde is wel dat de artikelen bij ons op voorraad zijn.

Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Baby's Only Kabel Uni Bedomrander

  De Baby's Only Kabel Uni Bedomrander zorgt ervoor dat je kindje niet tegen scherpe randen en spijlen komt, zo kan het veilig genieten van de nachtrust. Gemaakt van zachte materialen en met touwtjes vast te maken.
  89,95
 • Quick view

  Baby's Only Cloud Bedomrander Grijs

  De Baby's Only Cloud Bedomrander Grijs zorgt ervoor dat je kindje niet tegen de scherpe randen en spijlen van het ledikant komt. De bedomrander is eenvoudig vast te maken en gemaakt van zacht materiaal.
  99,95
 • Quick view

  Baby's Only Sense Bedomrander

  De Baby's Only Sense Bedomrander beschermt je kindje tegen de scherpe randen en spijlen. De bedomrander is door de strikken eenvoudig vast te maken aan een bedje en creëert een veilige omgeving.
  59,95
 • Quick view

  Baby's Only Sun Bedomrander

  De Baby's Only Sun Bedomrander beschermt je kindje tegen scherpe randen en spijlen. De bedomrander is door de eenvoudig vast te maken aan een bedje en creëert een veilige omgeving om in te spelen of slapen.
  89,95
 • Quick view

  Baby's Only Sparkle Boxomrander

  De Baby's Only Sparkle Boxomrander zorgt ervoor dat je kindje niet tegen de scherpe randen en spijlen van de boxkomt. De boxomrander is eenvoudig vast te maken en gemaakt van zachte materialen.
 • Quick view

  Baby's Only Classic Bedomrander

  De Baby's Only Classic Bedomrander zorgt ervoor dat je kindje niet tegen de scherpe randen en spijlen van het ledikant komt. De bedomrander is eenvoudig vast te maken en gemaakt van zachte materialen.
 • Quick view

  Baby's Only Classic Boxomrander

  De Baby's Only Classic Boxomrander beschermt je kindje tegen de scherpe randen en spijlen. De boxomrander is door de strikken eenvoudig vast te maken aan de box. Past in zowel grote als kleine boxen.
  89,95
 • Quick view

  Baby's Only Sparkle Bedomrander

  De Baby's Only Sparkle Bedomrander zorgt ervoor dat je kindje niet tegen de scherpe randen en spijlen van het ledikant komt. De bedomrander is eenvoudig vast te maken en gemaakt van zacht materiaal.
 • Quick view

  Baby's Only Boxomrander Kabel Uni Classic Roze

  De Baby's Only boxomrander zorgt ervoor dat je kindje niet tegen scherpe randen en spijlen komt, zo kan het veilig genieten in de box. Gemaakt van zachte materialen en met touwtjes aan de box vast te maken.
  99,95
9 Resultaten