Koeka hoofdbeschermers

Geef je kindje in bed extra bescherming tegen spijlen en harde randen met een Koeka hoofdbeschermer. Een Koeka hoofdbeschermer is meestal ook te gebruiken in de box. Vrijwel elke Koeka boxbumper of hoofdbeschermer is verkrijgbaar in meerdere tinten die helemaal van deze tijd zijn. Op deze pagina tref je ons complete assortiment Koeka hoofdbeschermers aan.

Lees meer...

Een gebruiksvriendelijke Koeka bedbumper

Een Koeka bedbumper of boxbumper is meestal gemaakt van zachte wafelstof en badstof. Je maakt de Koeka bedbumper gemakkelijk aan de spijlen van het ledikant of van de box vast met behulp van lintjes. Vaak is een Koeka bedbumper aan beide zijden te gebruiken. Meer informatie hierover vind je terug in de uitgebreide productbeschrijving bij onze Koeka bedbumpers op deze pagina.

Over Koeka

Het Nederlandse merk Koeka begon als kledingmerk en groeide uit tot een volwaardig lifestylemerk. Een van de eerste Koeka producten was onder meer het bekende, bloemvormige speendoekje. Het neefje van één van de oprichters was onafscheidelijk van zijn speendoekje. Hij noemde het liefkozend ‘Koeka’. Dit werd ook de naam van het merk. Van Koeka hebben wij uiteenlopende producten in ons assortiment, waaronder wiegdekens, luieretuis, slaapzakken, boxkleden, boxzakken en noem maar op. Veel producten zijn gemaakt van heerlijk zacht wafelstof en hebben een tijdloze uitstraling. De meeste producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn onderling goed met elkaar te combineren. Onze Koeka bedbumpers zijn online te bestellen via onze webshop. Je krijgt je bestelling zo snel mogelijk thuisgestuurd. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, doen wij de artikelen meteen op de post, zodat jij deze de volgende dag al ontvangt. Voorwaarde is wel dat de bestelde artikelen bij ons op voorraad zijn.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Koeka Amsterdam Bed / Boxbumper Wafel

  De Koeka Amsterdam Bed / Boxbumper Wafel beschermt je kindje tegen randen en spijlen in de bed of box. De handige bumper is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is eenvoudig te bevestigen dankzij de lintjes.
  69,95
 • Quick view

  Koeka Vik Bed / Boxbumper

  De Koeka Vik Bed / Boxbumper beschermt je kindje tegen randen en spijlen in de bed of box. De bumper is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is eenvoudig te bevestigen dankzij de lintjes.
  69,95
 • Quick view

  Koeka Amsterdam Bed / Boxbumper Soft Earth

  Deze Koeka Amsterdam Bed / Boxbumper Soft Earth beschermt je kindje tegen randen en spijlen in de bed of box. De bumper is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is eenvoudig te bevestigen dankzij de lintjes.
  69,95
3 Resultaten
Trustpilot