Koeka hoofdbeschermers

 

Bescherm jouw kindje tegen de randen van het ledikant en koop een Koeka hoofdbeschermer. Ook voor gebruik in de box is een Koeka hoofdbeschermer ideaal. Je kindje stoot soms per ongeluk tegen de randen of de spijlen aan en kan zich op die manier bezeren. Met een hoofdbeschermer houd je de box of het ledikant optimaal veilig.

Lees meer...

 

Over Koeka

Koeka maakt producten die functioneel zijn en tegelijkertijd heel goed matchen met jouw interieur. De producten bestaan uit hoogwaardige stoffen die prettig aanvoelen voor je kindje. Zo gebruikt Koeka vaak wafel, badstof en teddy.

 

Shop online

Winkelen bij Babypark doe je eenvoudig online. In een ontspannen sfeer bekijk jij de producten, op een plaats en op een tijdstip waarop jou dat het beste uitkomt. De fijnste en mooiste Koeka hoofdbeschermers bestel je heel eenvoudig via deze webshop en worden snel bij jou thuisbezorgd.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Koeka Amsterdam Bed / Boxbumper Wafel

  De Koeka Amsterdam Bed / Boxbumper Wafel beschermt je kindje tegen randen en spijlen in de bed of box. De handige bumper is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is eenvoudig te bevestigen dankzij de lintjes.
  65,-
 • Quick view

  Koeka Vigo Bed / Boxbumper

  De Koeka Vigo Bed / Boxbumper beschermt je kindje tegen randen en spijlen in de bed of box. De bumper is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is eenvoudig te bevestigen dankzij de lintjes.
  69,95
2 Resultaten